Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wnetrznosci sie usuwa,kosci zostawia. Najprostszy farsz z watróbki drobiowej: 2-3 watróbki zmielic. 2 jajka rozbic i oddzielic zoltka od bialek. Bialka ubic na sztywna piane.Zoltka utrzec z 2 lyzkami masla na puch. Nie przerywajac ucierania dodawac porcjami zmielona watróbke,posiekany koperek (ok pól peczka), posiekana zielona pietruszke(peczek),troche bulki tartej.Na koncu delikatnie wymieszac z piana z bialek. Umytego i wysuszonego kurczaka natrzec od srodka sola i czosnkiem. Lyzka nakladac farsz do srodka,potrzasajac kurakiem,zeby rowno nadzienie sie ulozylo.Zaszyc dokladnie otwór i do piekarnika. Kurczaka o wadze ok 1,5 kg piecze sie mniej wiecej 1,5 godz w 180-190 stopniach.

Opublikowano

Ja kurczaka obieram z kości i faszeruje mięsem mielonym z dodatkiem ogórka konserwowego,papryki,sera żółtego i przyprawy Fix do kurczaka po chińsku.Piekę w piekarniku.Jest dobry na ciepło i na zimno.

Opublikowano

postaram sie pomóc, strona jest po angielsku ale są również obrazki co należy wykonać krok po kroku, wystarczy kliknąć TUTAJ, by przechodzić do dalszych części wystarczy kliknąć na dole otworzonej uprzednio strony w Continued... oraz juz później w To completely bone the bird, continue...

pozdrawiam

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.