Justyna.K Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Obiecane zdjęcie :wink: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] zrobiłam w mniejszej blaszce niż ostatnio i przełożyłam raz krakersami a drugi raz herbatnikami. :wink: Cytuj
an69 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Justynko, bardzo apetycznie wygląda Twoje ciacho,ja dzis robiłam Bounty i czeka w lodówce,ale jutro robię ciasto krakersowe.Zachęciłaś mnie ostatecznie tym zdjeciem.A swoją drogą za tydzień wracam do pracy i nie będę juz miała tyle czasu na pichcenie.Mój Maksik zacząl 9 miesiąc i juz domaga sie próbowania tego co upiekłam.Buziaczki dla Ciebie i Twoich perelek Ania Cytuj
karola91 Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Justyno.K jak patrzę na Twoje zdjęcię to mi slinka zaczyna lecieć....pysznie Ci wyszło!!! :wink: i pomysleć że w poście wyrzekłam się jeść ciast (wiadomo, te ciągłe pichcenie poszło troche w boczki:) ale nie wiem czy wytrzymam do końca...w sobotę rodzinka zrobiła pysznego sękaczyka (niedlug zamieszczę przepis :wink: )... oj jak czasem mnie kusilo by tak choć troche go skubnąć, ale nie wiem jakim cudem udało mi sie powstrzymać od tego!! uff, było ciężko... :wink: Cytuj
julka_s Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Mam pytanko w jakiej temperaturze i ile powinien sie piec ten biszkopt?(w elektrycznym piekarniku) Cytuj
bernadettt Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja piekę biszkopt w temperaturze ok.170-180 stopni przez pół godziny. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja piekę też w elektrycznym piekarniku w 160 stopniach przez pół godziny sprawdzam patyczkiem. :wink: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ciasto wyszło dużo wyższe bo zrobiłam w mniejszej blaszce do porównania zdjęcie [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] pozdrawiam :wink: ps gościom bardzo smakowało Cytuj
renigliwice Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Justynko - gratuluję. Pięknie się prezentuje Twoje ciasto, podobnie ja ciasto Karoli, choć trochę inaczej je przystroiłaś. Pyszne jest, prawda? :wink: :wink: Cytuj
andy8 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 a gdzie w kauflandzie szukać tej masy karmelowej,tzn. na której półce z czym bo nie mogę znaleść? :wink: Cytuj
andy8 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Justynko a czy ta pianka na wierzchu ze śnieżki się nie rozwala dobrze się kroi? ale masz fajne dzieciaczki ile mają lat bo ja mam prawie 10 letniego syna Pawełka i prawie 2 letnią córcię Natalkę,piszę prawie bo urodziny mają dopiero w sierpniu i wrześniu ale w nowym roku lata podaję takie jakie ukończą Cytuj
Justyna.K Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 pianka się nie rozwala dobrze jak te krakersy troche namokną choć ja kroję to tak żeby wjechac w luczkę pomiędzy krakersami. Jak zaś namokna to lepiej się je to ciacho.Dziś jest super :wink: Mam dwie córki jedna w czerwcu roczek bedzie miała a druga w czerwcu 4 latka będzie miała.Pozdrawiam :wink: Cytuj
apsik Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Kiedy czytam dziewczyny jakie macie małe dzieci to myślę kiedy to było,moi synowie mają już ,jeden 14 lat a drugi 10 i dopiero kiedy patrzę na nich widzę, że latka lecą.Mam Szymona i Karola. Cytuj
baśka96 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 a gdzie w kauflandzie szukać tej masy karmelowej,tzn. na której półce z czym bo nie mogę znaleść? :wink: Ja znalazłam w lokalnym markecie na pólce z galanterią mleczarska, właściwie obok mleka skondensowanego.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.