Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Justynko, bardzo apetycznie wygląda Twoje ciacho,ja dzis robiłam Bounty i czeka w lodówce,ale jutro robię ciasto krakersowe.Zachęciłaś mnie ostatecznie tym zdjeciem.A swoją drogą za tydzień wracam do pracy i nie będę juz miała tyle czasu na pichcenie.Mój Maksik zacząl 9 miesiąc i juz domaga sie próbowania tego co upiekłam.Buziaczki dla Ciebie i Twoich perelek Ania

Opublikowano

Justyno.K jak patrzę na Twoje zdjęcię to mi slinka zaczyna lecieć....pysznie Ci wyszło!!! :wink: i pomysleć że w poście wyrzekłam się jeść ciast (wiadomo, te ciągłe pichcenie poszło troche w boczki:) ale nie wiem czy wytrzymam do końca...w sobotę rodzinka zrobiła pysznego sękaczyka (niedlug zamieszczę przepis :wink: )... oj jak czasem mnie kusilo by tak choć troche go skubnąć, ale nie wiem jakim cudem udało mi sie powstrzymać od tego!! uff, było ciężko... :wink:

Opublikowano

Justynko - gratuluję. Pięknie się prezentuje Twoje ciasto, podobnie ja ciasto Karoli, choć trochę inaczej je przystroiłaś. Pyszne jest, prawda? :wink: :wink:

Opublikowano

a gdzie w kauflandzie szukać tej masy karmelowej,tzn. na której półce z czym bo nie mogę znaleść? :wink:

Opublikowano

Justynko a czy ta pianka na wierzchu ze śnieżki się nie rozwala dobrze się kroi? ale masz fajne dzieciaczki ile mają lat bo ja mam prawie 10 letniego syna Pawełka i prawie 2 letnią córcię Natalkę,piszę prawie bo urodziny mają dopiero w sierpniu i wrześniu ale w nowym roku lata podaję takie jakie ukończą

Opublikowano

pianka się nie rozwala dobrze jak te krakersy troche namokną choć ja kroję to tak żeby wjechac w luczkę pomiędzy krakersami. Jak zaś namokna to lepiej się je to ciacho.Dziś jest super :wink: Mam dwie córki jedna w czerwcu roczek bedzie miała a druga w czerwcu 4 latka będzie miała.Pozdrawiam :wink:

Opublikowano

Kiedy czytam dziewczyny jakie macie małe dzieci to myślę kiedy to było,moi synowie mają już ,jeden 14 lat a drugi 10 i dopiero kiedy patrzę na nich widzę, że latka lecą.Mam Szymona i Karola.

Opublikowano

a gdzie w kauflandzie szukać tej masy karmelowej,tzn. na której półce z czym bo nie mogę znaleść? :wink:

Ja znalazłam w lokalnym markecie na pólce z galanterią mleczarska, właściwie obok mleka skondensowanego.Pozdrawiam