Gość swsylwia Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam smacznie i odchudzajaco od dzisiaj :razz: nazywam sie Sylwia , mieszkam w Dublinie, uwielbiam gotowac - a jesc jeszcze bardziej. Znalazlam was zupelnie przypadkowo. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona. Ide teraz poczytac te smacznosci o ktorych tu mowa. Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam Cię Sylwio bardzo serdecznie :razz: Bardzo chętnie przyjmiemy Cię do naszego grona. Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj wiele ciekawych przepisów do wypróbowania i cennych porad kulinarnych. Życzę miłego kucharzenia ze Smacznym :razz: Pozdrawiam ;) Cytuj
amelia1 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Witaj Sylwio. Bardzo się cieszę, że dołączyłaś do naszego smacznego grona. Życzę Ci miłej lektury, pichcenia i "szamania" tych smakołyków. Pozdrawiam Amelia Cytuj
monisia Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 swsylwia :razz: witaj w klubie :razz: ja tez kocham gotowanie i jedzeniei wiecznie dieta i walka z oponką hiih ;) al co tam...niewolno sie poddawac :razz: forum jest świetne,,nie mam juz problemu z wymyslaniem obiadków hiih :razz: wlece tutaj,czytam co gotujecie i myk...obiadek wymyslony :razz: więc dobrze ze tu wpadłas,,bedziesz zadowolona :razz: Cytuj
renigliwice Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Pozdrawiam Cię serdecznie Sylwio z Dublina i witam gorąco wśród nas. Renata :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam Cię serdecznie w naszym gronie musisz tylko wiedzieć że ta stron uzależnia ;) pozytywnie przekonasz się zapewne na własnej skórze wiem to po sobie :razz: rodzinka się cieszy, a ja już nie mam problemu co zrobić Więc baw się z nami i komentuj co Ci się podoba lub nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi