Kreseczka Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam Trafiłam tutaj z innego forum. Jestem przede wszystkim mamą. Siedze w domu z moim syneczkiem. Dopiero niedawno zaczęła się moja przygoda z gotowaniem, więc pewnie będę Was podczytywać - przynajmniej na początku. Skoro jest to forum kulinarne, to przyznam się, że przywiało mnie tu, gdyż poszukuję przepisów w których nie używa się mleka, jaj, glutenu - mój synek jest alergikiem. Pozdrawiam Cytuj
renigliwice Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam Cię Kreseczko bardzo serdecznie! Na pewno znajdziesz coś dla siebie a i my będziemy mogły/ mogli też coś się nauczyć. Pozdrawiam. Renata :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Witaj Kreseczko :razz: Fajnie, że do nas dołączyłaś. Mam nadzieje, że będzie Ci tutaj z nami dobrze i że znajdziesz tutaj coś dla siebie i syneczka :razz: Pozdrawiam ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Witaj Kreseczko! Miło nam Cię gościć jest tu wiele przepisów więc na pewno coś sobie wybierzesz :razz: Pozdrawiam Cytuj
Justyna.K Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 WITAJ KRESECZKO NAPEWNO BĘDZIESZ ZADOWOLONA Z TEGO FORA :razz: Cytuj
Kreseczka Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Dorota to własnie Twój podpis mnie tu zwabił ;) Dziękuję za miłe przywitanie :razz: Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witaj Kreseczko wśród nas będziesz się czuła dobrze i napewno będziesz zachwycona przepisami. Pozdrawiam i życzę żeby Twój mały synek jak najprędzej był wyleczony z alergii. Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witaj Kreseczko na forum :razz: Cytuj
Miuriel Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Kreseczko ja dokładnie tak jak ty siedzę z syneczkiem w domu. Witam na forum i służę radą, chociaż moja przygoda z gotowaniem zaczęła się już parę lat temu to ekspertem nie jestem i daleko mi do tego, ale w razie czego służę. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Dorota to własnie Twój podpis mnie tu zwabił :razz:... :razz: fajnie... ale mam nadzieję, że nie żałujesz :razz: ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 To bardzo bardzo się cieszę :razz: i... życzę miłego kucharzenia ;) Cytuj
monisia Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Witaj Kreseczko ;) życze miłego kucharzenia i co...smacznego kochanie :razz: Cytuj
JustynaZ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Dołączam się do przywitania Kreseczko :razz: Ja także jestem mamą ale dwóch urwisów i jak na razie to też siedzę jeszcze w domu, a raczej biegam za moimi urwisami i żadna dieta mi nie potrzebna, trzymam fason jak osa :razz: ;) Myślę, że znajdziesz tutaj na pewno coś ciekawego, przepisów jest multum, a co najważniejsze to miła i przyjazna atmosfera. Serdecznie pozdrawiam, Justyna. :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi