Ela.K Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam serdecznie :razz: jestem Ela lubię gotować i piec, kocham wszystko co zwiazane z żarciem. Cieszę się, że tu trafiłam :razz: papa ;) :razz: Cytuj
renigliwice Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam Cię Elu serdecznie wśród nas! Na pewno znajdziesz w takim razie dla siebie wiele fajnych przepisów, ale mam nadzieję, że sama też podzielisz się z nami swoimi hitami kulinarnymi. Pozdrawiam Cię cieplutko. Renata :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witaj Elu na forum.Z pewnością tutaj nie będziesz się nudziła i będziesz miała dużo różnych potraw do przygotowania.W razie jakichkolwiek wątpliwości pytaj,a na pewno pomożemy Tobie. Pozdrawiam :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Witaj Elu i czuj się u nas jak u siebie w kuchni ;) komentuj, pytaj , a zobaczysz będzie nam wszystkim łatwiej , przyjemniej i smaczniej :razz: Pozdrawiam Cytuj
Justyna.K Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Serdecznie Witam ELĘ :razz: Cytuj
JustynaZ Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 ;) :razz: Witam serdecznie i pozdrawiam, Justyna. Cytuj
ina12 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Elu ja również witam Cię bardzo serdecznie. Cytuj
monisia Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ela witanko :razz: miłego gotowania czytania i podjadania :razz: fajnie że jesteś ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witaj Elu :razz: To dobrze, że tutaj trafiłaś - bo jest tu mnóstwo pysznych przepisów do wypróbowania i ocenienia - i mam nadzieję, że nam w tym pomożesz :razz: Pozdrawiam ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi