Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

A wiec tak... wreszcie wypróbowałam. Nie dałam kapusty i groszku. Mięsko, papryka, cebula i marchewka - u mnie chyba bardziej typowa chińszczyzna. I musze stwierdzić, Zuziorku kochany, że poczułam się jak w niebie ! Sama zrobiłam danie, którego nie powstydziłby sie chyba żaden Chińczyk. :sad: Sos superancki, słodko - kwaśny, boski. Dałam sok z pół cytryny, żeby zrównowazyć słodycz miodu i sól sosu sojowego i wyszło naprawde pyszne. Dziękuję za kolejny Twój udany przepis.

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.