elunia.o Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Mam pytanie. Dajecie zwykłą białą kapustę, czy pekińską? Cytuj
zuziorek Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 zwykła kapustę Cytuj
elunia.o Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Dziękuję za szybką odpowiedź. :) Dam znać jak smakowało. Cytuj
Klosewik Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 A wiec tak... wreszcie wypróbowałam. Nie dałam kapusty i groszku. Mięsko, papryka, cebula i marchewka - u mnie chyba bardziej typowa chińszczyzna. I musze stwierdzić, Zuziorku kochany, że poczułam się jak w niebie ! Sama zrobiłam danie, którego nie powstydziłby sie chyba żaden Chińczyk. :sad: Sos superancki, słodko - kwaśny, boski. Dałam sok z pół cytryny, żeby zrównowazyć słodycz miodu i sól sosu sojowego i wyszło naprawde pyszne. Dziękuję za kolejny Twój udany przepis. Cytuj
zuziorek Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 tym komplementem narobiłaś mi takiego smaczka , że wypadało by pomieszac w garkach :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.