Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SKŁADNIKI 1 kg pieczarek 1 kg parówek lub innej kiełbasy 1 puszka kukurydzy 1 puszka fasoli czerwonej 1 cebula 1 papryka czerwona koncentrat pomidorowy Pieczarki obgotować i pokroić,drobno posiekaną cebulę zeszklić na oleju,dodać pieczarki i pokrojone parówki.Dolać trochę wody,dać pokrojoną paprykę ,kukurydzę ,fasolę i przyprawić.Gotować kilka minut na wolnym ogniu.Pod koniec dodać koncentrat,zagęścić mąką lub śmietaną.Smakuje z ziemniakami ,kaszą lub ryżem .

Opublikowano

Fajnie, właśnie szukałam jakiejś potrawki, czy parówki można zastąpić kawałkami kurczaka? Pewnie tak, mój mąż nie strawi parówek czy kiełbasy, to taki francuski piesek :razz: Pa, Ju.

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.