Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam ten schab po włosku , jest naprawdę wyśmienity , dodałam pieczarki podduszone , mąż był zachwycony ! :P Następnym razem zrobię z karkówki lub z piersi z kurczaka.

  • 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

hej wlasnie robie w piekarniku karkowke wedlug tego przepisu i musze powiedziec, ze jeszcze nie wiem jak smakuje ale jestem troszke zla poniewaz na dwa kawalki dalam ser mozarelle a na dwa zwykly i ku mojemu zaskoczeniu ser sie rozstopil na blache ;o Probowalam ratowac no ale coz..... Zobaczymy jak w smaku bedzie pozniej dam znac

Opublikowano

znam ten przepis w troche innej wersji, trzeba najpierw tradycyjnie usmazyc schabowe, na blache piekarnikowa rozlozyc duzo cebuli pokrojonej w polksiezyce na to usmazone schabowe, na kazdy kotlet troche majonezu i na majonez plaster sera zoltego, pychota jak nie wiem no i bardzo wygodne na imprezy bo kotlety mozna sobie posmazyc wczesniej, przygotowac wszystko i przed przyjsciem gosci tylko wlaczyc piekarnik, goraco polecam ten sposob

Opublikowano

Ze by nie ten ser który mi tak sie rozpuscil na cala blaszke ;o N(nie moge jej doczysci bo tak sie zapiekl na niej ) To karkówka w smaku bardzo dobra :( Rowniez znam podobny przepis ze schabowymi.Wczesniej smazyny kladziemy na blache, na to farsz z pieczarek i cebuli.Wszytsko przykrywamy plasterkiem zoltego sera i na wierzch odrobina majonezu:) Wszytsko to zabiekamy - kwestia10-15 minut :(

Opublikowano

Ja schab polecam jest pyszny, poszedł już dawno w obieg i robi furorę

DZIĘKUJE JESZCZE RAZ ZA PRZEPIS Dołączona grafika

SYLWUŚKA - tak myślę że może za dużą temperaturę zrobiłaś, ja piekę 150 i nie mam problemu z umyciem blaszki POZDRAWIAM Dołączona grafika

Opublikowano

Teresko blaszka naszczescie sie odmyla :( Faktycznie moze i masz racje, ze za duza temperature nastawilam, bo bylo u mnie 180. Od 2 miesiecy mieszkam na nowym mieszkaniu i tu testuje nowy piekarnik. Jeszcze dokonca go nie poznalam ;/ Ale danie i tak bardzo pyszne wkrótce zprobuje przepis ze schabowymi :(

  • 3 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.