magdalenka_23 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 BAAARDZZO DOBRE danie, tylko ja robię zawsze z karówki a ketchup daję pod mięso zamiast smarowanie olejem. Pycha!!! Cytuj
Majka9 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Wczoraj zrobiałm to danie na obiad . Dałam karkówkę i ser mozarella wszystkim bardzo smakowało . Na pewno bedę robić ta potrawę - super przepis ;) Cytuj
walentyna Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Polecam ten schab po włosku , jest naprawdę wyśmienity , dodałam pieczarki podduszone , mąż był zachwycony ! :P Następnym razem zrobię z karkówki lub z piersi z kurczaka. Cytuj
teresap Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 ULINEK - DLA NAS REWELACJA POPROSTU DZIĘKUJE I POZDRAWIAM 🙂 Cytuj
sylwuśka Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 hej wlasnie robie w piekarniku karkowke wedlug tego przepisu i musze powiedziec, ze jeszcze nie wiem jak smakuje ale jestem troszke zla poniewaz na dwa kawalki dalam ser mozarelle a na dwa zwykly i ku mojemu zaskoczeniu ser sie rozstopil na blache ;o Probowalam ratowac no ale coz..... Zobaczymy jak w smaku bedzie pozniej dam znac Cytuj
mart Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 znam ten przepis w troche innej wersji, trzeba najpierw tradycyjnie usmazyc schabowe, na blache piekarnikowa rozlozyc duzo cebuli pokrojonej w polksiezyce na to usmazone schabowe, na kazdy kotlet troche majonezu i na majonez plaster sera zoltego, pychota jak nie wiem no i bardzo wygodne na imprezy bo kotlety mozna sobie posmazyc wczesniej, przygotowac wszystko i przed przyjsciem gosci tylko wlaczyc piekarnik, goraco polecam ten sposob Cytuj
sylwuśka Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ze by nie ten ser który mi tak sie rozpuscil na cala blaszke ;o N(nie moge jej doczysci bo tak sie zapiekl na niej ) To karkówka w smaku bardzo dobra :( Rowniez znam podobny przepis ze schabowymi.Wczesniej smazyny kladziemy na blache, na to farsz z pieczarek i cebuli.Wszytsko przykrywamy plasterkiem zoltego sera i na wierzch odrobina majonezu:) Wszytsko to zabiekamy - kwestia10-15 minut :( Cytuj
teresap Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Ja schab polecam jest pyszny, poszedł już dawno w obieg i robi furorę DZIĘKUJE JESZCZE RAZ ZA PRZEPIS SYLWUŚKA - tak myślę że może za dużą temperaturę zrobiłaś, ja piekę 150 i nie mam problemu z umyciem blaszki POZDRAWIAM Cytuj
sylwuśka Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Teresko blaszka naszczescie sie odmyla :( Faktycznie moze i masz racje, ze za duza temperature nastawilam, bo bylo u mnie 180. Od 2 miesiecy mieszkam na nowym mieszkaniu i tu testuje nowy piekarnik. Jeszcze dokonca go nie poznalam ;/ Ale danie i tak bardzo pyszne wkrótce zprobuje przepis ze schabowymi :( Cytuj
monika22 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 BAAARDZZO DOBRE danie, tylko ja robię zawsze z karówki a ketchup daję pod mięso zamiast smarowanie olejem. Pycha!!! ja robię z jednego i drugiego pychota Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.