apsik Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 SKŁADNIKI mały kalafior 1/2 kg pieczarek 1 cebula 2 marchewki 1 kostka rosołowa około 4 łyżek śmietany paczka makaronu kolanka i przyprawy Marchewkę i kalafior rozdrobnić ,gotować około15 min. Pokrojoną cebulę podsmażyć ,dodać umyte i pokrojone pieczarki,jeszcze podsmażyć,włożyć kostkę.Pod koniec dołożyć warzywa,wymieszać i dodać śmietanę, przyprawić. Ugotować makaron,wyłożyć na talerze,dodać sos z warzywami i posypać pietruszką lub koperkiem,według uznania co kto lubi. To danie najlepiej robić kiedy warzywa są świeże i wtedy jest super. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.