Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SKŁADNIKI mały kalafior 1/2 kg pieczarek 1 cebula 2 marchewki 1 kostka rosołowa około 4 łyżek śmietany paczka makaronu kolanka i przyprawy Marchewkę i kalafior rozdrobnić ,gotować około15 min. Pokrojoną cebulę podsmażyć ,dodać umyte i pokrojone pieczarki,jeszcze podsmażyć,włożyć kostkę.Pod koniec dołożyć warzywa,wymieszać i dodać śmietanę, przyprawić. Ugotować makaron,wyłożyć na talerze,dodać sos z warzywami i posypać pietruszką lub koperkiem,według uznania co kto lubi. To danie najlepiej robić kiedy warzywa są świeże i wtedy jest super.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.