Gość Pshemko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam:) wczoraj zrobiłem pieguski i wyszły znakomite aż palce lizać mmmm :)) oto zdjęcia z procesu tworzenia ciasteczek :D [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Pozdrawiam :) Cytuj
agadab Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 kolejny super przepis ląduje do wypróbowania, aż ślink cieknie na sam widok tych smakołyków! Cytuj
Jolcia Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ciasteczka upiekłam ale niestety moje nie rozpływały się i niezbyt rosły.Konsystencja ciasta była jak na waszych zdjęciach. Zastanawiam się czy kostka masła to 200g tak jak obecnie w sprzedaży czy 250g jak dawniej. W smaku bardzo dobre. Cytuj
niuniaczek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja też wreszcie skusiłam sie na te pieguski. Bardzo nam smakowały, szybko i łatwo sie je robi. Zdjeć nie zrobiłam niestety. Cytuj
viola32 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Mam pytanie do bozenki.w: Po co aż 3 warstwy papieru do pieczenia? Cytuj
agadab Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 moje pieguski miały niemiły posmak roztopionej margaryny i za bardzo wyczuwa się w nich smak sody. Chyba coś mi nie wyszło, bo wczesniejsze komentarze wskazują, że ciasteczka muszą być dobre. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 witam,a ja dzis zrobilam te ciasteczka i wszystkim smakowaly,masa swietnie sie lepila :D sody nie wyczuwalam tylko maslo troche. sa nieco tluste jak dla mnie.ale mimo wszystko dobre :D Cytuj
MartaK Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Moje wyszły pyszne :-( smakowały wszystkim domownikom :-D dziękuje za super przepis!! pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Zrobiłam pieguski...ale no nie wiem, strasznie czuć w nich margarynę. Dałam Kasię, tak jak autorka. Może jutro jak "odpoczną" będą lepsze. Narazie smakują średnio i nie przypominają w smaku sklepowych. Wyglądają jak wasze na zdjęciach, trzymalam się ściśle przepisu... :? Cytuj
Rudolf Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Znalazłem dziś ten przepis i od razu postanowiłem zrobić. Niestety nie byłem przygotowany i z powodu małej ilości czekolady dałem orzechy włoskie, z orzechami mi nie smakowały. Następnym razem dodam więcej czekolady i użyję wiórek kokosowych oraz cukier trzcinowy gdyż te wyszły jak dla mnie za mało słodkie. Ogólnie to +1 kg na wadze więc muszę przystępować z kalorycznymi potrawami a już w planach miałem pizze :<. Cytuj
ania77 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Uwielbiam ciastka:) Z pewnością niedługo je upiekę. Cytuj
marysi_co Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ahhh pieguski są cudowne :P Domowe wolę o wiele bardziej niż kupne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi