kormoranek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Hej kobietki, mam nadzieje, że dobrze trafiłam. Ja też szukam ekspresu, tylko że na kapsułki. Chodzi mi tu o wygode i szybkość przygotowania kawy. Nie są one jakoś specjalnie drogie i to też jest plus. Niestety jest kilka marek takich ekspresow a ja zuplenie nie wiem, ktory lepszy na przykład Tassimo czy Dolce Gusto? Czy któraś z Was miała do czynienia z ktoryms z nich? Czy czesto sie psuja? Cytuj
Kris Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja osobiście kupiłem ekspres Electroluxa EBA 60010 x, ale jest do zabudowy, więc nie wiem czy taki też bierzesz pod uwagę. Cytuj
minky322 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 A co myślicie o ekspresach na kapsułki? Większosć ma chyba negatywne opinie? A mnie się własnie taki marzy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi