ina12 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 2 szklanki bułki tartej 3 żółtka sól, pieprz, 1/2 łyżeczki majeranku łyżka posiekanej natki pietruszki tłuszcz do smażenia, może być olej albo smalec 3 łyżki wody Tartą bułkę wymieszać w rondelku z wodą, podgrzać na małym ogniu stale mieszając. Przestudzić, dodać żółtka, sól, pieprz, majeranek i natkę pietruszki, dokładnie wyrobić masę. Toczyć małe kulki i smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu. Cytuj
behatka Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Bardzo ciekawy pomysł! Zdradź tajemnicę co najlepiej do nich pasuj? Jakie mięsko i sałatka? Cytuj
ina12 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Pasuje tylko każde pieczone mięso, a sałatka według własnego upodobania. Cytuj
behatka Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Dziękuje za szybką odpowiedź, wypróbuje na pewno. Cytuj
ali Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Ineczko, dobrze zrozumiałam? do 2 szkl. bułki tylko te 3 łyżki wody? Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Aluniu bardzo dobrze zrozumniałaś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.