Marra Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Robię ją bardzo często bo jest niskokaloryczna ;-) 1 mała kapusta pekińska (lub pół dużej) 1 puszka groszku konserwowego 1 opakowanie paluszków krabowych 1/2 pora 2 łyżki posiekanego koperku jogurt naturalny + majonez (lub 3 łyżki oliwy+ 3 łyżki octu winnego) sól, pieprz Z kapusty odciąć 1/4 część z dołu (głąb) a resztę cienko poszatkować. Dodać groszek oraz pokrojony drobniutko por (nie sparzać!). Paluszki (lekko rozmrożone) pokroić w 0,5 cm kawałki i dodać do reszty + koperek. Dodać jogurt z majonezem (70%jogurtu) doprawić do smaku Po prostu pycha. Cytuj
Marra Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Dodam tylko że przepis jest z internetu, tylko nie pamietam stronki, bo znalazłam ją w maju ubiegłego roku Ale jet już dobrze sprawdzona Pozdrawiam Cytuj
Anna22 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Pysznie się zapowiada . Uwielbiam kapustę pekińską a i paluszkami krabowymi nie gardzę i jeszcze dziś spróbuje tej sałatki. Cytuj
Anna22 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Marro sałatka naprawdę pyszna POLECAM. Zrobiłam wersje z majonezem i wkroiłam czerwonej papryki dla koloru. Cytuj
elunia.o Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Sałatka pyszna!Przepis dla mnie ważny , bo bez kukurydzy.Mam znajomych,którzy jej nie jedzą.Byli zachwyceni.Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.