Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię ją bardzo często bo jest niskokaloryczna ;-) 1 mała kapusta pekińska (lub pół dużej) 1 puszka groszku konserwowego 1 opakowanie paluszków krabowych 1/2 pora 2 łyżki posiekanego koperku jogurt naturalny + majonez (lub 3 łyżki oliwy+ 3 łyżki octu winnego) sól, pieprz Z kapusty odciąć 1/4 część z dołu (głąb) a resztę cienko poszatkować. Dodać groszek oraz pokrojony drobniutko por (nie sparzać!). Paluszki (lekko rozmrożone) pokroić w 0,5 cm kawałki i dodać do reszty + koperek. Dodać jogurt z majonezem (70%jogurtu) doprawić do smaku Po prostu pycha.

Opublikowano

Dodam tylko że przepis jest z internetu, tylko nie pamietam stronki, bo znalazłam ją w maju ubiegłego roku Ale jet już dobrze sprawdzona Pozdrawiam

  • 11 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.