monisia Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 ;-) kochani wklejam tutaj linka na poprawę nastroju :arrow: pamietajcie że wszystkie jestesmy piekne i śliczne :arrow: miłego dnia kochani :arrow: https://www.campaignforrealbeauty.com/ho … ion_v2.swf Cytuj
anna maria Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Bardzo pouczający i mądry film bo prawdziwy.... Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Poczułam się normalnie pięknie!!! Cytuj
monisia Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Gabi no jak...przecie my jestesmy piekne ślicznody normalnie :arrow: że fiu fiu ;-) hihi ale jazda co..a my głupie oglądamy te raklamy i sie zachwycamy :arrow: odchudzamy wariujemy..po kiego sie pytam :arrow: -nie lepiej se photoschopa zainstalować? :arrow: hiohiihih Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Monisia że jesteśmy piękne i śliczne to jest za mało powiedziane, my jesteśmy wszystkie poprostu prześliczne. Pozdrawiam Cytuj
Agusia Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 pOPIERAM Z CALEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nAJWIECEJ WITAMINY MAJA POLSKIE DZIEWCZYNY! Cytuj
monisia Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 achh znów sobierano obejrzałam hihi a cooo,,zaraz sie człowiek lepiej poczuje jak widzi takie rzeczy :arrow: miłego... kochani życze ;-) Cytuj
Magdalena Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja też sę lepiej poczułam !!!! suuuper!!! dzięki ;-) monisiu!!! Cytuj
JustynaZ Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Bardzo fajny filmik, faktycznie jakby nie patrzeć, to jesteśmy ekstra! O, jak fajnie coś takiego zobaczyć, na duszy się robi trochę lżej. ;-) Cytuj
kate_76 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 ;-) strzal w dziesiatke "monisia",idealny filmik na poprawe nastroju pozdrawiam Cytuj
Doris Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Heh :wink: Znam ten filmik. Widać tu krok po kroku jak tworzone są wizerunki modelek w gazetach itp. Z jednej strony makijaż, z drugiej obróbka komputerowa. :wink: Obejrzałam jeszcze raz i oczywiscie się dowartościowałam. :!: Cytuj
pijaa Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Kobietki przecierz wszystkie kobietki małe i duze sa piekne niema wyjatkow :arrow: :arrow: :arrow: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi