ina12 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Szanti ależ pięknego motyla zrobiłaś gratuluję Tobie i Gabi za pomysł. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 szantiwoooooooooooooow ale TORT GRATULACJE TALENCIKU. :wink: Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Właśnie odzyskałam dostęp do netu-nie wiem czy na długo-ale jestem.Szanti no tort jest po prostu prześliczny.Cieszę się że wykorzystałaś mój pomysł. Polecam się na przyszłość!Gabi. Cytuj
szanti Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Cieszę sie ze Wam sie podobał mój torcik. Na gościach zrobił ogromne wrazenie i wizualne i smakowe (nie to zebym sie chwaliła :wink:) ) Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Małgosiu ja też Ci gratuluję - bardzo łady wyszedł Ci ten tort motylek :wink: Cytuj
alina-maja Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 SZANTI i GABI OSTRA!! Nie moge sie napatrzec taki piekny ten tort!! A wszystko to wasze pomysły cos slicznego i jaka radosc dla dzieci!! Gratuluje!! A jakie wkoncu wybralas nadzienie czym jest przelozony ten motylek? Cytuj
kaja Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 witam mam prośbę do Szanti czy mozesz dokładnie opisać mi jak zrobic ten tort ? z ilu jaj piekłaś biszkopt ?czy on jest czymś przekladany? i czy laik sobie z nim poradzi? Cytuj
Agusia Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 a to torcik mojej Emilki!Jak Wam sie podoba!/ Zrobilam krem podstawowy russel ( jest na forum), podzielilam na 4 czesci. Do jednej dodalam nutelle, do drugiej dodalam drobno posiekane brzoskwinie z puszki a pozostale czesci zostawilam z wanilia. Tort jest przelozony 3 razy: 1 masa z nutella 2. dzem z czarnej porzeczki 3. krem z brzoskwiniami Reszte kremu zostawilam do obsmarowania i dekoracji. Nasaczony jest ponczem z herbaty, soku z cytryny i aromatu rumowego. Kwiatuszki sa z masy cukrowej, fajna zabawa z tym ich lepieniem. Przypomnialy mi sie zajecia plastyczne z podstawowki i lepienie z plasteliny. Cytuj
kate_76 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Piekny torcik Agusiu widac ze masz zdolnosci plastyczne ! buziaczki dla Emilki na urodzinki Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Aga tort jest śliczny i na pewno bardzo smaczny.Pozdrawiam.Gabi. Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Agusiu torcik wspaniały zrobiłaś, jesteś bardzo uzdolniona a dla Emilki najserdeczniejsze życzenia, zdrowia żeby się dobrze rozwijała i zawsze była uśmiechnięta i rozkoszna. Pozdrawiam Cytuj
wiola344 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Przepiękny ten torcik Ago ,trzeba przyznać że masz zdolności :arrow: :grin: najserdeczniejsze życzenia dla córeczki :grin: Cytuj
szanti Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 witam mam prośbę do Szanti czy mozesz dokładnie opisać mi jak zrobic ten tort ? z ilu jaj piekłaś biszkopt ?czy on jest czymś przekladany? i czy laik sobie z nim poradzi? Witam wiem ze od pytania do odpowiedzi mineło dużo czasu :arrow: kaja myśle ze każdy sobie z takim tortem poradzi przełożony jest masą budyniowa do której dodałam bakalie i galaretki kolorowe. W srodku też jest wkładka kokosowa a biszkopt był z 5 jaj. :grin: Cytuj
kaja Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam i dziękuje za odpowiedz lepiej póżno niż wcale a przepis napewno kiedys wykorzystam. Ja upiekłam PRZEPYSZNY TORCIK z forum był bardzo smaczny a sama bałam się coś kombinować i pochwale się moim pierwszym tortem oczywiście wszystko dzięki tej stronce.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi