Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Właśnie odzyskałam dostęp do netu-nie wiem czy na długo-ale jestem.Szanti no tort jest po prostu prześliczny.Cieszę się że wykorzystałaś mój pomysł. Polecam się na przyszłość!Gabi.

Opublikowano

Cieszę sie ze Wam sie podobał mój torcik. Na gościach zrobił ogromne wrazenie i wizualne i smakowe (nie to zebym sie chwaliła :wink:) )

Opublikowano

SZANTI i GABI OSTRA!! Nie moge sie napatrzec taki piekny ten tort!! A wszystko to wasze pomysły cos slicznego i jaka radosc dla dzieci!! Gratuluje!! A jakie wkoncu wybralas nadzienie czym jest przelozony ten motylek?

Opublikowano

witam mam prośbę do Szanti czy mozesz dokładnie opisać mi jak zrobic ten tort ? z ilu jaj piekłaś biszkopt ?czy on jest czymś przekladany? i czy laik sobie z nim poradzi?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a to torcik mojej Emilki!Jak Wam sie podoba!/ Zrobilam krem podstawowy russel ( jest na forum), podzielilam na 4 czesci. Do jednej dodalam nutelle, do drugiej dodalam drobno posiekane brzoskwinie z puszki a pozostale czesci zostawilam z wanilia. Tort jest przelozony 3 razy: 1 masa z nutella 2. dzem z czarnej porzeczki 3. krem z brzoskwiniami Reszte kremu zostawilam do obsmarowania i dekoracji. Nasaczony jest ponczem z herbaty, soku z cytryny i aromatu rumowego. Kwiatuszki sa z masy cukrowej, fajna zabawa z tym ich lepieniem. Przypomnialy mi sie zajecia plastyczne z podstawowki i lepienie z plasteliny.

post-3249-1177169701_thumb.jpg

Opublikowano

Agusiu torcik wspaniały zrobiłaś, jesteś bardzo uzdolniona a dla Emilki najserdeczniejsze życzenia, zdrowia żeby się dobrze rozwijała i zawsze była uśmiechnięta i rozkoszna. Pozdrawiam

Opublikowano

Przepiękny ten torcik Ago ,trzeba przyznać że masz zdolności :arrow: :grin:  najserdeczniejsze życzenia dla córeczki :grin:

Opublikowano

witam mam prośbę do Szanti czy mozesz dokładnie opisać mi jak zrobic ten tort ? z ilu jaj piekłaś biszkopt ?czy on jest czymś przekladany? i czy laik sobie z nim poradzi?

Witam wiem ze od pytania do odpowiedzi mineło dużo czasu :arrow:

kaja myśle ze każdy sobie z takim tortem poradzi przełożony jest masą budyniowa do której dodałam bakalie i galaretki kolorowe.

W srodku też jest wkładka kokosowa a biszkopt był z 5 jaj. :grin:

Opublikowano

Witam i dziękuje za odpowiedz lepiej póżno niż wcale a przepis napewno kiedys wykorzystam. Ja upiekłam PRZEPYSZNY TORCIK z forum był bardzo smaczny a sama bałam się coś kombinować i pochwale się moim pierwszym tortem oczywiście wszystko dzięki tej stronce.Pozdrawiam