zuziorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Basga motylek ciałko dostanie jutro..przez noc banan by ściemniał :razz: Cytuj
basga Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Aha...to się nazywa "młode ciałko".. :razz: Widziały dziewczyny już ciacho? Cytuj
zuziorek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 widziały, bo pomagały segregowac wg kolorów cukierki. Jutro wieczorkiem bede musiała robić nastepnego ale w mnieszej wersji / w poniedziałek mamy urodziny dla kolezanek na placu zabaw / Cytuj
wiola344 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 :grin: Ten motyl jest przepiękny ,ale muszę czekać aż do października aby zrpbić takie mojej córuni,choć już niedługo dwie będą miały urodzinki ale trochę zaduże na takiego motyla,gratuluje wspaniałego pomysłu i wszystkiego najlepeszego dla jubilatki a to dla niej :razz: :shock: elf_lala.bmp Cytuj
kate_76 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Super torcik !Gratulacje i usciski dla malej solenizantki :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Kasiu pięknego motyla zrobiłaś, gratuluję. Natalce proszę złożyć najlepsze życzenia odemnie, następnie proszę uściskać i ucałować Natalkę i Zuzię. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Cytuj
zuziorek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Halinko torcik wg Twojego przepisu super!!! Dzisiejsza imprezka była łączona; dzis 24,06 to ur.Natalki a 27,04 Zuzki. Impreza była głównie dla dziadków a jutro dla dzieci, na placu zabaw. Biszkopt na kolejnego motyla już gotowy... Cytuj
iwona30 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zuziorek tort po prostu wyszedł ci piękny a dla twoich pociech życzę dużo zdrówka i zawsze uśmiechu na ich malutkich buziach. Cytuj
aga0113 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Motyl piękny!!! Ale super dla dziewczynek. A co mogłybyście polecić dla chłopca na 2 latka??? Chodzi mi o pomysł na kształt. Burza pomysłów to o wiele lepiej niż jeden. Myśle o aucie da się? Pozdrawiam Agata Cytuj
Basia K Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 No to i ja zasiegne porady.... Co prawda mam jeszcze duzo czasu,bo az do wrzesnia,ale juz mysle o torcie. Moj syn,który wlasnie wtedy skonczy 15 lat gra na gitarze i od niedawna na perkusji.no i wymyslilam tort w któryms z tych ksztaltów,ze wskazaniem na gitare. Nie wiem,czy zrobic go z kilku,co najmniej dwóch biszkoptów,powycinac i jakos polaczyc... Mysle,ze krem czekoladowy bylby odpowiedni i dekoracje z czekolady.... Co Wy na to? Cytuj
szanti Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Motyl piękny!!! Ale super dla dziewczynek. A co mogłybyście polecić dla chłopca na 2 latka??? Chodzi mi o pomysł na kształt. Burza pomysłów to o wiele lepiej niż jeden. Myśle o aucie da się? Pozdrawiam Agata Mysle ze pomocny moze byc ten link [LINK NIEAKTUALNY] jest tu torcik bardzo prosty na autko :razz: Cytuj
zuziorek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dziękuję za życzenia w imieniu moich landrynek :razz: Cytuj
basga Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 No to macie dziewczyny fotki...reszta należy do Was... Cytuj
Basia K Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Basiu,dziekuje.Ale obawaiam sie,ze to ponad moje mozliwosci :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi