Justyna.K Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 zuziorku motylek sliczny ja też go wczoraj wykonałam na roczek dla mojej córki. :shock: .... :razz: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] a za 3 dni druga córka ma urodziny znowu trzeba coś upichcić. Cytuj
basga Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 BASIU K-gdzieś tu jest wcześniej przepis na polewę z pianek...super wygląda na tortach..a napis możesz szybko zrobić pisakiem do tortów.Napewno Ci wyjdzie piękny i oryginalny torcik,trzymamy kciuki i czekamy na fotki! Cytuj
Dorunia Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dziewczyny,bardzo ładne te Wasze torty motyle,jak będzie okazja to też upiekę taki tort :razz: Cytuj
aga0113 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dzięki za podpowiedź. :razz: Szanti ta strona narazie jest poza moim zasięgiem bo trzeba sie zalogowac dokonałam rejestracji i czekam na potwierdzenie. Basqa chyba tez nie mam tyle zdolności aby wykonac takie cudo jak to mówia w trójwymiarze. Chyba zadowoli mnie "płaski" tort. A tak wogóle to kształt jest wycięty z biszkopta??? Bo góra to ta masa z pianek??? Motyla robiłam 3 lata temu na 5 urodziny córki. Dekorowałyśmy go używając kolorowych galaretek w cukrze też fajna sprawa.Miał być tęczowy-wyszedł. Cytuj
basga Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Tak,te torty to powycinany biszkopt.Trzeba mieć cierpliwość by coś takiego zrobić,mnie by się chyba nie chciało ale można zwykły tort,nawet prostokątny udekorować tylko wybranym motywem,wszystko zależy od naszej pomysłowości. Cytuj
aga0113 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Wytne z paieru kolo i prostokąt i bede cwiczyc. Juz wiem ze to potrzeba na 21 lipca zamiast na 15. Cytuj
zuziorek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Justynko faktycznie, Twoje dziewczynki podobnie jak moje czerwcowe, ja jeszcze 23 miałam 6 rocznicę slubu. Teraz jestem po imprezcetypowo przedszkolnej. W głowie mi szumi :razz: Cytuj
basga Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Kasiu-wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!To mąż ma wtedy podwójne święto-rocznica i dzień ojca...fajniutko! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 zuziorku ja też mam dziś tj 26 rocznicę ślubu trzecią :shock: ale obfity ten czerwiec :razz: Cytuj
basga Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 No to dla Was też składam najserdeczniejsze życzonka! Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja też dołączam się do życzeń dziewczyny dla Was :razz: STO LAT!!! Cytuj
aga0113 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Sto lat dla wszytskich!! A kiedy będziecie obchodzić srebrne wesel może taki tort??? :roll: :razz: :shock: :grin: :roll: [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Pozdrawiam Agata Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Kasiu i Justynko najserdeczniejsze życzenia składam, żebyście razem z mężami żyli długo w zdrowiu i szczęśliwie. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 SERDECZNIE DZIĘKUJEMY :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi