wiola344 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 :razz: Ja również przyłącam się do życzeń STO LAT W ZDROWIU I SZCZĘŚCIU :shock: Ago obejżałam sronke z tortami i aż ślinka cieknie na takie wspaniałości ,kto tego nie widział niech żałuje hihihihi :grin: Cytuj
Jolcia Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Kasiu i Justynko ja również życzę wam wszystkiego najlepszego i wielu,wielu lat życia razem i w zdrowiu. :razz: Stronka z tortami jest super. Cytuj
iwona30 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dziewczyny życzę Wam sto lat w szczęściu i zdrowiu z Waszymi małżonkami. Pozdrawiam. Cytuj
zuziorek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dziękuję smakowiczki za zyczenia, dzięki Wam to forum jest takie rodzinne :razz: A tu moje dziewczynki /od prawej/ na swoich urodzinach na placu zabaw, oczywiście przy małym motylku Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Kasiu ale dzieciom sprawiłaś radość, Twoje landrynki są teraz zawsze radosne i uśmiechnięte a zdjęcie wyszło bardzo ładne. Fotki które dołączyła Basia oglądałam jak je dodała i jestem ciekawa czy gitara będzie zrobiona. Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Kasiu-bużki dla dziewczynek!Ile palą się te petardy tortowe? Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Kasiu pozdrowienia dla Ciebie i dziewczynek :razz: Cytuj
zuziorek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Basga petardy palą sie ok 30/60sekund. Kiedyś widziałam dłuzsze i pewnie dłużej sie palą Cytuj
aga0113 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam. Zuziorku bardzo ładne te Twoje panny. Bardzo urosły w porównaniu z innymi zdjęciami na których ich widziałam. Pozdrawiam Was gorąco. A o jakim smaku był tort??? Ta stronka co znalazłam z tortami [LINK NIEAKTUALNY] ma też sklep i można tam sie zaopatrzyć w lukier plastyczny różno kolorowy. Jest to co coś w rodzaju opisanej tutaj masy z pianek. I tam właśnie są opisane torty angielskie co pisała o nich Szanti. Może ktoś korzystał z lukru plastycznego? Czy laik sobie z nim poradzi????Sa tez gotowe opłatki kolorowe z bajek. Aby dokonać zakupów trzeba się zalogować. Cytuj
zuziorek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Aga tort był truskawkowy na smietanie wg przepisu Halinki Cytuj
szanti Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam. Zuziorku bardzo ładne te Twoje panny. Bardzo urosły w porównaniu z innymi zdjęciami na których ich widziałam. Pozdrawiam Was gorąco. A o jakim smaku był tort??? Ta stronka co znalazłam z tortami [LINK NIEAKTUALNY] ma też sklep i można tam sie zaopatrzyć w lukier plastyczny różno kolorowy. Jest to co coś w rodzaju opisanej tutaj masy z pianek. I tam właśnie są opisane torty angielskie co pisała o nich Szanti. Może ktoś korzystał z lukru plastycznego? Czy laik sobie z nim poradzi????Sa tez gotowe opłatki kolorowe z bajek. Aby dokonać zakupów trzeba się zalogować. kupiłam raz właśnie w tortowni ten lukier plastyczny . Karzdy z nim sobie poradzi bez problemu :razz: Cytuj
zuziorek Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Jeszcze jeden motyl powstał w mojej rodzinie. Smak czekoladowo-śmietankowy. Wierzch: pokrojone kinder batoniki Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Kasiu moje gratulacje, ślicznie wykonany motyl. Pozdrowienia Cytuj
Dorunia Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Kasiu piękny ten motylek...ja upiekę takiego motylka mojej siostrzenicy na urodzinki ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi