Gość gosia_75 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Od jakiegoś czasu już korzystam z tego forum w poszukiwaniu fajnych przepisów, ale dopiero teraz znalazłam stronkę "witającą" :arrow: . Wobec tego witam wszystkich cieplutko i przyznaję się, że już zdążyłam z kilku przepisów skorzystać, za które bardzo dziękuję ;-) Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Witam Cię Gosiu na forum i cieszę się,że dołączyłaś do grona smacznego :arrow: ;-) :arrow: Cytuj
monisia Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Gośka witaj i... smacznego kochanie ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Witaj Gosiu ;-) Bardzo się cieszę, że skorzystałaś z naszych przepisów, a teraz zapraszam do oceny tych przepisów, mam nadzieję, że Ci smakowały :arrow: Pozdrawiam :arrow: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 GOSIU 75 WITAJ I DZIEL SIĘ Z NAMI SWOIMI PRZEPISIKAMI Cytuj
renigliwice Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja również witam Cię Gosiu serdecznie wśród nas! Renata ;-) Cytuj
an69 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 .....i ja witam serdecznie Ania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi