an69 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam wszystkich forumowiczów mam na imię Ania,mam trójkę dzieci i niestety-lubię smakołyki. Znalazłam to forum i zaraz sie zarejestrowałam.Zrobiłam już 2 ciasta, ( chyba z 17 w planach do zrobienia ),a i zdążyłam już napisać 2 swoje przepisy. Pozdrawiam wszystkich an69 Cytuj
renigliwice Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam Cię Aniu bardzo serdecznie! Fajnie, że do nas dołaczyłaś. Dzięki za dodane przepisy. Czekamy na jeszcze. Będzie Ci tu dobrze. Panuje tu bardzo serdeczna, rodzinna atmosfera. Pozdrawiam cieplutko. Renata ;-) Cytuj
monisia Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 ana no niemogłs lepiej trafic kochana to forum jest dla smakoszy :arrow: ja własnie pieke ciasto z rzepisu forumowego tralalala ;-) witaj Aniu :arrow: Cytuj
JustynaZ Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja także przyłączam się do przywitania, tu jest "jak w domu" ;-) Justyna. Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam nowe forumowiczki . :arrow: ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Witaj Aniu :grin: Bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś. Znajdziesz tutaj wiele ciekawych przepisów na różne ciekawe ciasta, sałatki i inne pyszności. Mam nadzieję, że będziesz z nich zadowolona. Za Twoje pyszne przepisy dziękuję i czekam na jeszcze :( Pozdrawiam :) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Wtaj Aniu ! Z tego co widzę już nie trzeba Cię namawiać żebyś z nami została :( to bardzo dobrze. Cieszymy się że jesteś z nami i będziemy razem kucharzyli Cytuj
Justyna.K Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam ANIĘ bardzo serdecznie Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja również witam Anię wśród nas :( Cytuj
an69 Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Dziewczyny, dziekuję za miłe powitanie,a i musze przyznać, że rodzinną atmosferę tego forum czuć aż....w kuchni.Jestem tu od kilku dni, ale codziennie zaglądam tu po kilka razy.Skorzystałam juz z kilku przepisów no i nie zawiodłam się, ale musicie mnie poratować dobrymi przepisami na obiady ( byle nie drób ),bo już nie wiem co gotować dla mojego Adaśka (męża )marudy.!!!! Pozdrawiam was serdecznie Ania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi