Dorota Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Proszę i udanych wypieków życzę :) Cytuj
Juliette754 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Pierwszym moim "wyczynem" w kuchni były właśnie faworki. Wyszły super! tutaj jest przepis. Smacznego. Cytuj
Basia K Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja planuję upiec (usmażyc ;) ) tylko faworki,bo z pączkami często mam problem :/ Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja już w tym roku pierwsze pączki mam za sobą, niedługą będą kolejne :mrgreen: a wczoraj jadłam u mojej siostry, faworki - pycha ;) Cytuj
Klucha Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja dostanę pączki od teścia, niestety nie chce nikomu oddać przepisu, nie zmaieszcze go zamtem, a szkoda, bo pączki najlpesze z najlepszych :) Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Hehe... zdarza się i tak, że niektórzy mają swoje słodkie tajemnice ;-) Ale trochę szkoda, bo chętnie bym wypróbowała ten przepis na pączki... Ja już wstępnie jestem przygotowana do pieczenia pączków ;-) bo mam już zakupioną marmoladę różaną i olej :mrgreen: Cytuj
Ratsila Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 U mnie ze sklepu, nie chciało mi się robić ;) do tej pory 3 na liczniku :D Cytuj
Gość patiist Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 A ja pierwszy raz w życiu pochłonęłam 10 pączków. Cytuj
homie Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 O tak, domowe pączki to jest to! Nie umywają się do kupnych, w kupnych jest za mało nadzienia :) Robię z reguły mniejsze pączki ale z dużą ilością różnego nadzienia - krem orzechowy, róża, konfitura pomarańczowa z imbirem, budyń itp :) A na wierzch polewa z gorzkiej czekolady i zupełnie nowy pączek :D Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Ojjj... to widzę, że pączusie zasmakowały, że ho ho ;-) Może w Wielkanoc smak się zmieni ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.