Gość Rafał Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 zamierzam postawic sobie porterowke. mam pytanie czy jest jakas roznica czy alkohol bedzie stal w butelce plastikowej czy szklanej? obecnie mam problem ze szklanymi butelkami i moglbym ewentualnie postawic w plastiku. a moze po prostu lepiej postawic to w szklanym sloiku, a potem przelac gdy uzbieram szklane butelki :( prosze o porade. z gory dzieki Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja w plastikową butelkę nienapełniłabym, tylko w szklanną, taka jest moja porada. Cytuj
DeLarge Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 zdecydowanie szklane naczynie Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja też jestem za szklanym naczyniem Cytuj
Justyna.K Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Ja też jestem za szkłem w plastiku alkohol :( beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :grin: Nie masz butelek użyj słoików :( to napewno lepsze od plastiku :) Cytuj
Gość Rafał Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 dzieki za szybka odpowiedz. udalo mi sie zalatwic kilka butelek i 2,5 litra porterowki czeka na mnie :( niedlugo napisze przepis bo troche rozni sie od tego ktory jest na forum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi