Behatka1 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kurkuma w tych nalesnikach bardzo dobrze smakuje i w dodatku ładnie zabarwia na żółto. Z wieprzowiną nie próbowałam, ale z kurczakiem smakuje wybornie. Spróbuj i podziel się uwagami. Autorce przepisu serdecznie dziekuję, naprawde super jedzonko Cytuj
Emka Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ja robiłam z wieprzowiną,pyszne poprostu pyszne. Cytuj
ala291 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 elmo 23, Twoje nalesniki GYROS, są rewelacyjne!! zrobiłam wczoraj i mielismy jeszcze na dzień dzisiejszy,są po prostu pyszne:) dziękuję Ci za tak świetny przepis:) pozdrawiam:)) :?: Cytuj
Jolanta Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Rzeczywiscie sa pyszne i syte.Ale ja zrobilam je rowniez jak i w nalesniku i w specjalnej bulce do shoarmy to sa tureckie buleczki. Cytuj
AnnaK Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 jaki sos sojowy,jasny czy ciemny Cytuj
ala291 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Aniu,obojętnie,jeżeli możesz dostać sos sojowy taki i taki :razz: ja zawsze kupuję ciemny,poniewaz,nigdy nie trafiłam na jasny sos sojowy :?: pozdrawiam ;) Cytuj
mcwill Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Przepis jest super, pysznie dziękuję :?: Cytuj
iwona30 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dzisiaj robiłam na obiad naleśniki w formie krokietów dodałam surówke z pekinki było bardzo dobre. Cytuj
Toni Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam Chciałbym dzisiaj zrobić te naleśniki, ale powiedzcie gdzie kupić kurkumę? bo byłem w tesco i nie ma czegoś takowego albo źle szukałem (na przyprawach), albo czym to można zastąpić ewentualnie, pozdrawiam i trzymajcie za mnie kciuki żeby wyszło:) Cytuj
ala291 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 W sklepie spożywczym,w markecie, supermarkecie,a ja zawsze kupuję, w małym sklepie, który jest na moim osiedlu. Toni, szukaj, bo z tą przyprawą nie powinieneś mieć kłopotów,żeby ją kupić. Zastąpić nie bardzo jest czym,ponieważ,kurkuma daje złocisty kolor i specyficzny smak nalesnikom :?: Pozdrawiam :razz: Cytuj
Toni Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Dziękuję znalazłem w realu, w tesco nie mieli, pewnie wszyscy robią naleśniki a'la gyros i wykupili wszystko:) jak zrobiłem ciasto na naleśniki to takie spienione wyszło czy to normalne? bo wydaje mi się że nie? Pozdrawiam Cytuj
adrijah Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 kurkuma to nie jest jeden ze składników curry? coś mi się zdaje, że jest, więc można zastąpić :?: Cytuj
asiek Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Witam Naleśniki są super. Pozdrawiam] Cytuj
ala291 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Dziękuję znalazłem w realu, w tesco nie mieli, pewnie wszyscy robią naleśniki a'la gyros i wykupili wszystko:) jak zrobiłem ciasto na naleśniki to takie spienione wyszło czy to normalne? bo wydaje mi się że nie? Pozdrawiam a dlaczego wyszło Ci spienione ciasto? moze dałeś wodę mineralną, to by wszystko wyjaśniało,a jeżeli nie dawałeś, to co tam dałeś do tego ciasta Toni??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi