mcwill Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Można kurkumę zastąpić np.szafranem. Niestety gram prawdziwego jest tyle samo wart co gram złota :grin: p.s wszyscy którzy w szafce kuchennej maja wielki pojemniczek "szafranu" np. z Tunezji mowie wam TO nie jest prawdziwy szafran!:/ Cytuj
Annar Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 A własnie myslalam co zrobic dobrego jutro na kolacje ... Super przepis ! Dzięki za pomysł :-D Cytuj
adrijah Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 zrobiłam :) tylko bez sosu w farszu, więc polewaliśmy sobie sosem czosnkowym i zapiekałam w piekarniku zostało mi sporo nadzienia, z którego będzie sałatka, do której już ten sos dorobię. Cytuj
adrijah Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 chciałam tylko dodać, że jednak usmażone są lepsze :) Cytuj
bietka Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zrobiłam dziś na obiad.Smaczne,polecam. Cytuj
agadab Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 rewelacyjnie wyglądają! a może do sosu trochę rozgniecionego czosnku? sprubuję :-) Cytuj
bietka Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wczoraj na obiad zrobiłam górę farszu z sosem czosnkowym/majonez,jogurt,czosnek/ a dzisiaj po dołozeniu ogórka mam sałatkę gyros. Cytuj
atena106 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam Bardzo dziękuje za przepis jest rewelacyjny. Dziś :) zrobiłam naleśniczki były pyszne. Do sosu dodałam przyprawę Tzatziki. sos jest ostrzejszy. Można tez zamiast mięsa dodać tuńczyka, tez pychota albo ser Feta. Jeszcze raz dziękuje pozdrawiam Aneta ;) Cytuj
Annar Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Właśnie znikają prosto z patelni ..... Pychota. Cytuj
Yola79 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Rewelacja, pyszne, łatwe i efektowne. Nalesniki z przyprawami doskonale się komponuja z farszem. Do nalesników musiałam więcej mąki dołozyc bo za rzadkie mi wyszły. Polecam ja wpisuje przepis na stałe do naszego meniu. dziękuje za pomysł Cytuj
Gość taste12 Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Świetny przepis ! Uratowałaś mnie przed porażką przy robieniu obiadu 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.