Dorota Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witam. Jako, że idą święta chciałabym podzielić się z Wami moją radością z faktu iż jest nas już tak wielu - codziennie odwiedza "smacznego" ponad 2000 osób!!! Ale może być więcej :) I to będzie cieszyć jeszcze bardziej - jeszcze więcej ciekawych przepisów i wypowiedzi na forum. Dlatego też mam do Was wielką prośbę - polecajcie naszą stronę znajomym, przyjaciołom, kolegom z pracy. Zaproście ich do nas. Może znają jakieś ciekawe przepisy - niech napiszą je na naszym forum. Adres www.smaczny.pl możecie posłać e-mailem - liczcie na sporą liczbę wejść :roll: ) Z góry dziękuję :D i zapraszam Was ponownie - odwiedzajcie nasz portal - to Wy w dużej mierze go tworzycie. Pozdrawiam i życzę miłych i niemęczących przygotowań do świąt, a przede wszystkim wspaniałych potraw (także ze "smacznego") Dorota P.S. Niedawno dodałam do mojej strony reklamy z Google (mam nadzieję, że nie będą Wam przeszkadzać). Zauważyłam, że czasami można tam napotkać reklamy ciekawych stron i produktów. Jeżeli więc znajdziesz coś dla siebie - wejdź i rozejrzyj się tam. Nasz portal otrzyma z tego powodu drobną kwotę, którą zużyjemy na pokrycie kosztów jego funkcjonowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi