basga Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 https://www.art-hand.krakow.pl/ podaję link do strony,gdzie mozna zamówić sobie taką okolicznościową księgę. Zamawiałam na 40-lecie ślubu dla rodziców,na wesele do kuzyna-takie 10 przykazań na wesoło a teraz na chrzest-mężulek będzie chrzestnym. Książki są bardzo starannie wykonane,po prostu śliczne. Na komunię świetna pamiątka i nie tylko. Przypomniałam sobie o nich przy okazji czytania o tortach komunijnych. Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Tu gdzie mieszkam jest jedna pani która robi takie książki,są na prawdę bardzo ładne i doskonałe na prezent.Polecam. Cytuj
apsik Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Ja też skorzystałam z tego pomysłu na komunię mojej chrzesnicy,myślę że jest to dobra pamiątka. Cytuj
basga Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 DZIĘKI MARCINKU ZA PRZENIESIENIE POSTA WE WŁAŚCIWE MIEJSCE,JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA KŁOPOT. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi