bernadettt Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 hej!!!Smaczny chyba nie lubi ułamków :wink: i wyszedł błąd :lol: Ma być 3/4 szklanki(piana się dobrze trzyma),ale jeśli wolisz mniej słodkie i dasz pół szklanki tak jak napisała Justynka,to też nie przestępstwo i wyjdzie na pewno(ale nie mniej jak pół :wink: :lol: :) ).Pozdrawiam. Cytuj
redcherry Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 no to biorę się do roboty, trzymajcie kciuki Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Właśnie wrzuciłam zdjęcia ciasta przy wcześniejszym poście.Gabi. Cytuj
renigliwice Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Pięknie się prezentuje Gabi Twoje ciasto! Na pewno jest pyszne, tak jak piszesz. Muszę go koniecznie upiec! Pozdrawiam Cię gorąco . Szkoda,że przez jakiś czas nie będzie Cię z nami. W takim razie do następnego spotkania na forum. Pa . Renata :wink: Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 No właśnie wczoraj już miałam nie mieć netu,a tymczasem jeszcze jest,więc trochę jeszcze pobędę. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 GABI-OSTRA ŚLICZNE TO TWOJE CIACHO :wink: PS.MAM NADZIEJĘ ŻE NIE BĘDZIE CIĘ ZA DŁUGO I SZYBKO DO NAS POWRÓCISZ :wink: Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Ja też mam taką nadzieję.Pozdrawiam wszystkich.Gabi. Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Gabi ja będę tęskniła za Tobą, ciasto fajne zrobiłaś, pomimo że pozmieniałaś. Pozdrawiam i do usłyszenia. Cytuj
zuziorek Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Drogie kolezanki właśnie włożyłam do lodówki moje ciasto z delicjami. Jutro przyjeżdza mój najukochańszy tatko- wilk morski po półrocznej nieobecności. Jest strasznym łasuchem i mam nadzieję, że trafie w jego wysmakowane podniebienie :wink: To zdjęcia z realizacji a jutro wkleję dalsze. Jestem ciekawa jak uda mi się je wyciągnąć z blaszki... :wink: Cytuj
renigliwice Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Gratulacje Zuziorku! W takim razie czekamy na resztę zdjęć. Życzę smacznego! pa . Renata :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Kasiu ale świetnie ciasta pieczesz. Dasz radę wyjąć z blaszki, pokruj na kawałki. Tata będzie zachwycony. Pozdrawiam Cytuj
zuziorek Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Reniu dziekuje za gratulacje. Tobie Halinko, mój aniele stróżu za doping i zawsze miłe słowo. Szczerze to z coraz większą ochotą zabieram sie za ciacha. Musze sobie sprawić tylko nowy mikser, bo ten którego uzywam dostałam od mamy, pamięta czasy PRLu... :wink: Pozdrawiam Kasia Cytuj
zuziorek Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 I nowe zdjecia: Po konsumpcji: ciasto bardzo pyszne, ale ma jedną wade: gdy chwilke postoji masa śmietanowa spływa z budyniowej. Może coś źle zrobiłam.. :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi