Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ten przepis jest już na forum to przepraszam. SKŁADNIKI: -wątróbka drobiowa -śliwka kalifornijska suszona -cieniutkie plasterki boczku Wątróbkę pokroić na małe kawałeczki i przesmażyć na dowolnym tłuszczu.Kawałki ostudzone wkładać do śliwki ,owijać boczkiem i spiąć wykałaczką.Można wkładać do gorącego oleju lub do piekarnika i smażyć aż boczuś się zrumieni.Jeśli ktoś nie lubi wątróbki to może zrobić bez.Jest super na imprezkę.Polecam.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.