Jolcia Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Jeśli ten przepis jest już na forum to przepraszam. SKŁADNIKI: -wątróbka drobiowa -śliwka kalifornijska suszona -cieniutkie plasterki boczku Wątróbkę pokroić na małe kawałeczki i przesmażyć na dowolnym tłuszczu.Kawałki ostudzone wkładać do śliwki ,owijać boczkiem i spiąć wykałaczką.Można wkładać do gorącego oleju lub do piekarnika i smażyć aż boczuś się zrumieni.Jeśli ktoś nie lubi wątróbki to może zrobić bez.Jest super na imprezkę.Polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.