doroti Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Poszukuje sprawdzonego przepisu na ciasto pod nazwa CĄBER... moze ktos mogl by sie nim ze mną podzielic .. z góry dziekuje Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Mam w swoich zbiorach przepis na ciasto o nazwie "Migdałowy Comber",ale nigdy go nie piekłam,więc nie wiem czy byłabyś zainteresowana.Jeśli tak do daj znać jak najszybciej,bo dziś wyłączają mi net. Cytuj
doroti Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Bardzo chetnie skorzystam ... jesli to nie klopot to podaj mi ten przepis .Pozdrawiam ..i dziekuje. Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam :wink:, Gabi podała przepis na to ciasto w słodkościach, podaję link :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi