Justyna.K Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 witajcie nigdzie nie mogłam kupić barwnika spożywczego :wink: myślałam że to takie łatwe a okazało sie że nigdzie nie ma w kauflandzie też nie innych marketów jeszcze nie objeździłam bo już nie zdążę .Zdradźcie WASZ sposób na barwienie np. masy do ozdób ja np.chcę ozdobić mój tort na niedzielę.Wiem o buraku, ale dalej szpinak tylko jak z niego wydobyć ten zielony sok???sokowirówka ???macie jeszcze jakiś inny sposób na inny kolor np. niebieski, żółty, fioletowy...napewno coś poradzicie wierze w WAS POZDROWIONKA :wink: Cytuj
DeLarge Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 jagody - niebieski kawa rozpuszczalna - brązowy kurkuma - żółty, złoty sok z czarnej porzeczki - fiolet Cytuj
Justyna.K Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 DeLarge :wink: dzięki :wink: Cytuj
basga Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Poza tym możesz wykorzystać pisaki do tortów-kup jakiś ciekawy kolor i wciśnij go do masy. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 ciekawy pomysł :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 A gdzie kupuje się takie pisaki do tortów? Cytuj
basga Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Doruniu-ja je widziałam w zwykłym spożywczaku,na stoisku z proszkiem do pieczenia i posypkami do ciast. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 A gdzie kupuje się takie pisaki do tortów? ja je widziałam w kauflandzie :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi