bernadettt Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Wybieramy się do znajomych na parapetówkę.W kwestii kulinarnej wiem co dla nich przygotuję(tzn.imprezę robią oni oczywiście,ale kiedy ich odwiedzamy zawsze robię dla nich coś specjalnego ode mnie ze słodkości :lol: ).......Ale pozostaje kwestia prezentu. :) Doradźcie!!!Nie musi to być nic "wyszukanego". Chcę dać im coś praktycznego,takiego,żeby im się przydało.Odpada pościel,porcelana,gofrownica,kuchenka mikrofalowa itp.bo to wszystko mają.Dlatego mam taki problem... :lol: Wrzućcie jakieś pomysły na tapetę,będę baaaaardzo wdzięczna. :wink: :wink: :lol: :) :) ;) :) :) Pozdrowionka :lol: ;) ;) Cytuj
slonko Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 A może zestaw kieliszków do wina?? Zawsze się przyda. No i ładny kwiatek doniczkowy tak standardowo - skrzydłokwiaty się łądnie prezentują i nie są wymagające w "obsłudze" Nawet tydzień nie podlane i oklapnięte i tak wstaną :wink: Wiem, bo teraz zdarzy się, że niemiłosiernie zaniedbam moje kwiatuszki, bo mam taki mały "czasozajmowacz" w domu :wink: konkretnie 9-miesięczny Cytuj
bernadettt Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Hm...o kwiatku też myślałam i może do tego jakiś stojaczek pod niego z wikliny :lol: Dzięki za pomoc slonko.Buziaczki dla Twojego małego skarbucha :wink: :wink: :lol: Może ktoś ma jeszcze inny pomysł?Zbieram wszystkie,hehe,kto da więcej? :) Cytuj
basga Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 jeśli lubią wiklinę i coś już mają z tego gatunku to jak najbardziej,a może jakiś obraz pasujacy im do stylu?Może jakaś lampka czy wazon?Może zegar? Cytuj
bernadettt Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Zegar....niezły pomysł :wink: Cytuj
basga Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Stacja pogody-co ty na to? Są nawet takie,które przepowiadają pogodę z wyprzedzeniem a niektóre pokazują aktualną temperaturę na zewnątrz i w pomieszczeniu. Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Może komplet filiżanek do kawy, albo jakiś ciekawy widoczek (obraz) na ścianę, albo świecznik na kilka podgrzewaczy... :wink: Cytuj
bernadettt Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Jejku dziewczyny jesteście super!!! :wink: :wink: :lol: Cytuj
renigliwice Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 A może ładną tacę i komplet podkładek obiadowych. Do tego, np. 2 miseczki chińskie + pałeczki ? Widziałam taki piękny komplet w sklepie, ale można też samemu skompletować. :wink: Cytuj
DeLarge Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 jeśli są parą, to ich fotografia w antyramie... Cytuj
Katarzyna Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Zegarów nigdy dość Kwiatki też się przydadzą jeśli ktoś lubi dbać o roślinki Cukiernice, wiaderko do lodu, wazon, szczypce lub łyżki ozdobne - mam na myśli o posrebrzanych zawsze się przyda coś ladnego na stół Waga łazienkowa warto mieć pod ręką Koc ,obrazy, figurki Może już będzie dość :wink: myślę że pomogłam :) a nie narobiłam zamentu :wink: Pozdrawiam i daj znać co kupiłaś i czy znajomi byli zadowoleni :lol: Życzę udanej zabawy Cytuj
Bernimek Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Może jakaś ciekawa kompozycja z suszonych kwiatów ?? Cytuj
bernadettt Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 No to teraz mam dylemat,tyle tego wszystkiego,a dzisiaj już muszę coś kupić. Za chwilę pędzę na zakupy....Ale tyle mi tego napisaliście,że na pewno coś fajnego wybiorę.Dzięki. :wink: :wink: :lol: Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 A może bardzo duży kielich częsciowo malowany dekoracyjnie, a w nim kompozycja kwiatów. Zegar jak kupiłam w prezencie to wiszący na ścianę w wytłaczanej skórze, wszystkim się podobał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi