kahaen Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 40dkg miesa mielonego 1 jajko 2 lyzki bulki tartej 1 lyzka musztardy 3 lyzki oleju 35 dkg porow 40 dkg pomidorow z puszki 2 lyzki koncentratu popmidorowego 350 ml rosolu mieszanka ziol greckich (moze byc oregano, bazylia, majeranek) Mieso wymieszacz jajkiem,bulka tarta i musztrada. Przyprawic sola, pieprzem i ziolami. Z masy uformowac malenkie klopsiki. Smazyc ja na rozgrzanym oleju. Pory pokroic w plasterki. Klopsy zdjac z patelni, a na tym samym tluszczu przysmazyc pory. Dodac pomidory i koncentrat, podlac rosolem i zagotowac. Dadac klopsiki i podgrzac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.