Justyna.K Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 paczkę makaronu przypominającego ryż 500g (ugotować) ogórek zielony (w kostkę) papryka czerwona (w kostkę)surowa 3 jajka (w kostkę) 500 g martadeli (w kostkę) 2 puszki fasoli ciemnej 2 puszki kukurydzy sól, pieprz,majonez, musztarda do smaku WSZYSTKO WYMIESZAĆ GOTOWE :razz: BARDZO SMACZNA Cytuj
renigliwice Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Ciekawy przepis Justynko! Jeszcze nie robiłam z tego typu makaronem- muszę koniecznie wypróbować. Pa :razz: Cytuj
aneta583 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 :razz: a czy papryka ma byc surowa czy marynowana? Cytuj
renigliwice Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Anetko! Myślę, że surowa. Pa :razz: Cytuj
mirynka Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 potwierdzam salatka jest przepyszna, od dawna taka robie i bardzo wszystkim smakuje z ta roznica ze nie zawsze dodaje fasole czerowna. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Tak chwalona musi być dobra a z surowym ogórkiem nie jadłam więc na pewno zrobię :razz: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 :razz: a czy papryka ma byc surowa czy marynowana? sorki że nie odpisałam wcześniej SUROWA PAPRYKA :razz: NAPRAWDĘ PYSZNA SAŁATKA Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Potwierdzam - sałatka jest przepyszna :wink: Robiłam ją na moje urodziny, i muszę powiedzieć, że to prawdziwy hit przyjęcia, ponadto szybko się ją robi i dużo jej wychodzi POLECAM :wink: Dziękuję Justynko :wink: 1 Cytuj
zuziorek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Jaka firma produkuje makaron ryżowy? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Dorotko super że sie skusiłaś i smakowało no i ślicznie się prezentuje ta sałatka :wink: pozdrawiam :wink: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Jaka firma produkuje makaron ryżowy? ja kupiłam taki w jakimś markecie smaczny jest [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Wiolka Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Koniecznie muszę wyprubować ten Hit dzięki za przepis :razz: Cytuj
grumko Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 robiłem tą sałatkę w weekend i choć wszystkie składniki bardzo lubię jakoś całość mnie nie zachwyciła. owszem jest niezła, ale czegoś mi w niej brakowało. nie mniej podziękowania za przepis 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi