Paola Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam się z wszystkimi bardzo serdecznie, aczkolwiek nieśmiało :razz: Kuchnia to mój żywioł. Stronę znalazłam przypadkiem i mam nadzieję być tutaj częstym gościem. Na początku będę głównie "przysłuchiwać się" dyskusjom i korzystać ze smacznych przepisów. Pozdrawiam wszystkich współforumowiczów! :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Witaj Paola wśród nas :razz: Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś. Życzę Ci smacznych potraw i wypieków, a gdybyś czegoś nie wiedziała to pytaj śmiało. Mam nadzieję, że będzie Ci z nami dobrze :razz: Pozdrawiam :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam Ciebie Paola i to bardzo serdecznie. Cytuj
basga Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Witaj wśród nas....ja też trafiłam tu przypadkiem i już zostałam. Cytuj
renigliwice Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Ja też Paola witam Cię bardzo cieplutko wśród nas!!! Fajnie, że odnalazłaś tę stronę i na pewno będziesz się tu czuła bardzo dobrze. Pozdrawiam Cię. Renata :razz: :razz: :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam Ciebie Paola bardzo cieplutko :razz: Cytuj
asia29 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam cie rówiniez bardzo serdecznie. tez od niedawna jestem na forum :razz: Cytuj
Paola Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Dziękuję wszystkim za ciepłe i serdeczne przyjęcie :razz: Pozdrawiam cieplutko! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi