Katarzyna Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 30 dag sera żółtego tartego na tartce jarzynowej kilka ząbków czosnku przecisniętego majonezu według uznania około 1 słoiczka sól, pieprz do smaku Wszystkie składniki wymieszać. Podawać jako dodatek do kanapek, mięs itp można dodać szczypiorek Smacznego! 1 Cytuj
renigliwice Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Świetnie Kasiu! Kolejny przepis z czosnkiem. :razz: Wypróbuję na pewno. Pozdrawiam. Renata Cytuj
ina12 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Kasiu ale wspaniały przepis, nie ma co sie obawiać choresterolu, czosnek zrobi swoje. Zrobię i pozdrawiam. Cytuj
zosia-k Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 to jest pyszne , ja jeszcze do tego daję winogrob przekrojony na pół - pozdrawiam :razz: Cytuj
redcherry Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 uwielbiam tę pastę do chleba :razz: jest mega czosnkowa, smakuje szczególnie zimą i chroni przed przeziębieniami Cytuj
zos Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Sos czosnkowy z serem, wspaniale! Polecam zmieszanie majonezu z jogurtem (pół na pół). Cytuj
Gość truskavka Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja czasem robię masełko czosnkowe z dodatkiem łyżki przecieru pomidorowego i rożnych przypraw. Jest to doskonała rzecz do tostów czy innych kruchych przekąsek na imprezy. U mnie zawsze znika w mgnieniu oka. Ciekawa jestem jakby smakowało gdyby dołożyć do niego żółtego sera :) 1 Cytuj
Dany Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Pasta jest pyszna!!! Zawsze jak robimy ze znajomymi grilla pasta ta się pojawia na stole i znika od razu, ale polecam też tą pastę np. do ciepłej czosnkowej bagietki z piekarnika :mrgreen: Cytuj
Iza22 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Pasta jest pyszna! Ja jeszcze lubię dodać jajka ugotowane na twardo i pokrojone w kosteczkę :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi