Helka Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam milutko! Mam na imie Helena i chcialam sie z wszystkimi przywitac! Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona. Bardzo lubie gotowac i oczywiscie piec ciasta. Jest tu bardzo duzo ciekawych przepisow z ktorych napewno nieraz skorzystam. Moze dorzuce rowniez cos od siebie. :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witaj Helu! Cieszę się że jesteś z nami, może podeślesz nam trochę nowości ? :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam Cię Helu wśród nas,cieszę się,że dołączyłaś do nas i może podeślesz nam jakieś ciekawe przepisy i nie tylko :razz: Cytuj
renigliwice Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja też Helu witam Cię bardzo, bardzo serdecznie!!!! Renata :razz: Cytuj
Helka Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Bardzo dziekuje za cieple powitanie wszystkim! Cytuj
Helka Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja też Helu witam Cię bardzo, bardzo serdecznie!!!! Renata :razz: Renatko Tobie szczegolnie dziekuje za powitanie - poniewaz jestes Gliwiczanka, a ja z Gliwic pochodze i dopiero krotko mieszkam poza granicami Polski wiec szczegolnie mi milo, ze mnie powitalas Cytuj
ina12 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witaj Helenko! Witam Ciebie bardzo serdecznie, bardzo dobrze że jesteś już razem z nami, im więcej nas tym lepiej. Helenko nie może, tylko napewno coś nam dorzucisz, ja tak pocichutku myślę. Pozdrawiam Cytuj
asia29 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja również witam cie bardzo serdecznie :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Witaj Helenko na naszym forum :razz: Oczywiście, że przyjmiemy Cię do naszego grona. Mam nadzieję, że będziesz z naszych przepisów zadowolona, i z niecierpliwością czekam na Twoje przepisy :razz: Pozdrawiam :razz: Cytuj
basga Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Witaj Helenko wśród nas! Witam także ISIĘ... Cytuj
M@lgosia Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja też Cię witam bardzo serdecznie i smacznie. :razz: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 WITAM CIĘ HELKA CIEPLUTKO PISZ I KORZYSTAJ Z FORUM MIŁEGO CZYTANIA I UCZESTNICZENIA :razz: Cytuj
krystyna1959 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 WITAJ TUTAJ JEST CIEPŁO MIŁO I SERDECZNIE KRYSTYNA Cytuj
Magdalena Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Cześć Helenko!!! fajnie ,że zwitałaś :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi