ainoh7 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 witam wszystkich jestem młoda mężatka a co z atym idzie kuchareczka :razz: pochodze ze śląska. powiem szczerze - nie potrafie gotowac. jednak gdy weszłam na to forum jako gosc i wypróbowałam niektóre przepisy o dziwo - wyszło. i dlatego planuje zostac na dłużej i dalej was podpatrywac.. a wiec: witam serdecznie Cytuj
renigliwice Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam Cię serdecznie wśród nas! Świetnie, że odnalazłaś tę stronę. Życzę Ci smacznego kucharzenia. Dziel się z nami swymi uwagami i spostrzeżeniami. Pozdrawiam Cię cieplutko! Renata :razz: :razz: :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Witaj na forum :razz: Podpatruj nas śmiało :razz: z nami gotowanie pójdzie Ci na pewno lepiej, znajdziesz tutaj wiele prostych i ciekawych przepisów na różne potrawy i nie tylko, a może później sama coś dorzucisz :razz: Pozdrawiam :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam, jak dobrze że trafiłaś na to forum. Tutaj z wypróbowanych przepisów wszystkiego się szybko nauczysz, cieszę się że to co już wypróbowałaś wyszło Tobie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam Cię bardzo cieplutko wśród nas :razz: :razz: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 ainoh7 WITAM CIĘ NA FORUM I POLECAM SIĘ NA PRZYSZŁOŚĆ MOŻE DO CZEGOŚ SIĘ PRZYDAM :razz: AHA SKĄD DOKŁADNIE POCHODZISZ JAK TO NIE TAJEMNICA :razz: ?????????????????????? Cytuj
ainoh7 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 dziękuje serdecznie za przyjecie :razz: jestem dokładnie spod Rybnika mam nadzieje ze duzo sie od was naucze! bede pytac pytac i pytac a potem moze sama cos wrzuce jakis przepisik... :razz: Cytuj
aneta583 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 dziękuje serdecznie za przyjecie :razz: jestem dokładnie spod Rybnika mam nadzieje ze duzo sie od was naucze! bede pytac pytac i pytac a potem moze sama cos wrzuce jakis przepisik... :razz: A spod Rybnika to znaczy skąd bo ja też stamtąd tzn dokładniej Knurów-Szczygłowice niedaleko Kamienia.Naqpisz prosze. Cytuj
julka_s Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Hej! Tez jestem młodą mężatką i uwazam tą stronę za GURU! Dopiero uczę się gotować i bardzo często korzystam z tutejszych przepisów.jak narazie mąż jest zadowolony z moich obiadków.pozdrawiam wszystkich! :razz: Cytuj
Helka Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Witaj wsrod nas! Jak czegos nie wiesz to pytaj bez obaw tu sa bardzo mili ludzie. Napewno bedzie Ci tu dobrze z nami. Cytuj
ainoh7 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 A spod Rybnika to znaczy skąd bo ja też stamtąd tzn dokładniej Knurów-Szczygłowice niedaleko Kamienia.Naqpisz prosze. hey hey to bliziutko... bo ja z czerwionki-leszczyn :razz: pozdrowienia gorace Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Witaj Julka :razz: Cieszę się, że strona Ci się podoba i że jesteś zadowolona z naszych przepisów. Mam nadzieję, że będzie Ci tutaj dobrze :razz: Pozdrawiam :razz: Cytuj
aneta583 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 hey hey to bliziutko... bo ja z czerwionki-leszczyn :razz: pozdrowienia gorace Super to z jednych stron pochodzimy. W Leszczynach wesele miałam i stamtąd tez mam kolegę ze szkoły Mateusza. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 witam Was cieplutko Młode kuchareczki :razz: im nas więcej tym weselej :razz: i cieplej Życzę wiele udanych potraw i znakomitych wypieków ale nie na Twarzy Pozdrawiam gorąco Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi