Dalovay Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 witam serdecznie wszystkich.musze sie przyznac ze juz od dawna was podczytywalam.przepisy sa rewelacyjne!!!zebralam sie na odwage i wrzucilam dwa przepisy ze swojego kajecika.mam cudna coreczke ma cztery latka, niestety jest na diecie bezmlecznej wiec bardzo zaluje ze wielu z tych wspanialosci nie moge jej przygotowac.wszystkich cieplutko pozdrawiam i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona. Cytuj
Helka Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam Cie bardzo daovay! Niech Ci tu bedzie smacznie z nami Helka Cytuj
renigliwice Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Oczywiście,że Cię przyjmiemy do swego grona. Świetnie, że do nas dołączyłaś. Witam Cię serdecznie i cieplutko pozdrawiam. Życzę smacznego kucharzenia. Renata :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Witaj Daovay :razz: Oczywiście, że przyjmiemy Cię do naszego "smacznego" grona. Cieszę się, że ono się powiększa :razz: Fajnie, że podzieliłaś się z nami Twoimi przepisami na słodkości, i czekam na jeszcze :razz: Pozdrawiam :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Daovay witaj. już jesteś przyjęta i razem z nami. Nie krępuj się, tylko śmiało dorzucaj przepisy. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie wraz z Twoja córeczką. Cytuj
basga Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Witaj,witaj i śmiało o wszystko pytaj :razz: . Cytuj
Miuriel Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Bardzo się cieszę, że się nasze grono powiększa. Każda nowa dusza mile widziana. Witam serdecznie daovay. Cytuj
Dalovay Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 dziekuje wszyskim za cieple slowa.tak jakos troszke razniej.musze przyznac ze daleko mi do waszych umiejetnosci ale wiem ze tu z wami wyplyne na szerokie wody i uda mi sie zachwycic gosci pysznosciami.kochane jestescie .dzieki!!!!! Cytuj
amelia1 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Witaj daovay, już jesteś naszą członkinią :razz: , cieszę się, że nasze grono tak się rozrasta. Zyczę Ci udanego kucharzenia, gorące całuski dla córci i dla Ciebie. Amelia Cytuj
Justyna.K Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 WITAJ DAOVAY SUPER ŻE DO NAS DOŁĄCZYŁAŚ DZIEL SIĘ Z NAMI SWOIMI PRZEPISIKAMI I KORZYSTAJ Z NASZYCH OCZYWIŚCIE.POZDRAWIAM :wink: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Witamy Cię serdecznie i cieszymy się że jesteś z nami. :wink: Niema czego się krępować tylko z nami obiadki gotować :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi