Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj zrobiłam ten przepyszny placuszek -rewelacja ,smaczny i syty ,podałam go z sałatką grecką -super ,dziekuje reniu za wspaniały przepis 🙂  oto mój placek przed i po pieczeniu choć ten kawałej jest nie jalepszej jakości coś tam jednak widać :P

post-4684-1207565880_thumb.jpg

post-4684-1207565890_thumb.jpg

post-4684-1207565898_thumb.jpg

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Wiolu ,placek apetyczny ,teraz dopiero widzę ,że pod paskami ciasta jest piana z białek . A jaka jest ta grecka sałatka ? jest przepis na forum ? Z chęcią wypróbuje ten placek ,nie wiem tylko czy dostanę tutaj ciasto francuskie . Pozdrawiam 🙂

Opublikowano

Przepis świetny - muszę tylko czymś innym zastąpić tego brokuła.

A może spróbuj dodać pieczarek zamiast brokuła... jedno z drugim nie wiele ma wspólnego ale pieczarki doskonale smakują z mieskiem mielonym 🙂
Opublikowano

Wiolu, czy ten placek je się tylko na ciepło,? A jeśli zostanie to co z nim zrobić? Do lodówki na jutro, a może do zamrażarki na później. Pytam bo przepis jest na dużą blachę a nas jest tylko troje (2 i pół, bo ja jem niewiele)

Opublikowano

Można go ogrzać, bo mi zostało ,jest równie dobry choć wiadomo co świerze to smaczniejsze ,ale jest dob ry, jeśli chodzi o zamrożenie to napewno będzie też dobry ,ja wiele rzeczy mroże tych co niby wydają się nie do zamrożenia :-)   

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam zamiar jutro zrobic ten placek... A co myślicie o tym,żeby brokuły zastąpic szpinakiem,na który właśnie trwa sezon,a ja go uwielbiam :shock: Chyba by pasowało ?

Opublikowano

Właśnie przed chwilą zjadłam kawałek.Wyśmienity. Robiłam jednak z brokułami.Zrezygnowałam z tych fixów,przyprawiłam mięso po swojemu-pieprz,sól,papryka,czosnek.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Rewelacyjne danie. Polecam serdecznie na większe przyjęcia gdy chce się zabłysnąć. robiłam w małej blaszce dla wypróbowania ale niepotrzebnie, śmiało można robić na dużej blaszce.

post-10748-1220961658_thumb.jpg

Opublikowano

Dzięki za przypomnienie tego przepisu. Dzisiaj mam gości i właśnie zastanawiałam, czym ich ugościć. Do tego jeszcze sałatka grecka z przepisu Kasiulek. Pozdrawiam serdecznie. Renata :)

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...