monsum Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Mniam... Przepis suuuuper. Zrobiłam go na kolacje ze znajomymi w ten weekend i wszyscy popadli w ogólny zachwyt. Danie bardzo sycące i oryginalne. Cytuj
mychulec Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Kolejna smaczna potrawa :grin: Pozdrawiam autorkę Cytuj
Gość Edytka Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 przepis wydaje sie byc wspaniały,dzisiaj mam zamiar zrobić ,tylko czy mięso kładziemy surowe czy podsmazone? Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Wydaje mi się, że mięso ma być surowe - bo o smażeniu nic nie pisze. Powodzenia :grin: Cytuj
agajka Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 ja własnie pieke i dałam podsmażane miesko do tego troche obgotowane warzywa Cytuj
agajka Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 aaaaaaaaaaa własnie troszke sobie nabrałam rewelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wspaniałe ja jeszcze jak układałam warstwami to sera zółtego dałam i dodsałam własny sos z pomodorów ale po prostu PYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cytuj
renigliwice Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 przepis wydaje sie byc wspaniały,dzisiaj mam zamiar zrobić ,tylko czy mięso kładziemy surowe czy podsmazone? Edytko! Mięso ma być surowe, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by poeksperymentować, tak jak to zrobiła Agajka i dodać podsmażone, choć nie ma takiej potrzeby. Potrawa jeść dość sycąca a wcześniejsze obsmażenie mięsa dodatkowo zwiększy jej kaloryczność.Pozdrawiam cieplutko. Renata :razz: :razz: :wink: Cytuj
zuziorek Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Dzisiaj zaczerpnełam pomysł Reni na mięsko w cieście francuskim, ale mój farsz to: 0,5kg miesa mielonego 1 papryka czerwona mała puszka kukurydzy 1 marchewka 1 cebula 20 dkg pieczarek puszka pomidorów fix do potraw meksykanskich Paprykę, cebule, marchew, pieczarki pokroić i poddusić. Dodać mieso i podsmażyć. Gdy mięso się zetnie dodać puszke pomidorów i kukurydzę. Dusić ok 5 min, dodać fix meksykanski. Smażyć do odparowania nadmiaru sosu. Wyłozyć na ciasto i dalej tak jak u Reni czyli ubić białko, wymieszać z tartym serem i nakryć ciastem Cytuj
renigliwice Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ale piękny Ci wyszedł ten placek, Kasiu!!! Jestem pod wrażeniem!!! Wypróbuję też Twój farsz, na pewno jest pyszny. POzdrawiam. Renata :arrow: :grin: :grin: Cytuj
zuziorek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Polecam jeśli lubicie coś na meksykańską nutę. Trochę przywarło mi ciasto do blachy, więc nastepnym razem posłuzę się papierem do pieczenia. Pozdrawiam Cytuj
agajka Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 hejo pyszny jest ale nie wiem czemu jak kroje tego placka to w nim mm troche wody i nie mm takiego efektu jak na zdjeciu ale w smaku jest pycha!! Cytuj
ludwika Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zrobiłam i jest pyszny. Dzięki za super przepis. Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 WOW!!! ależ apetycznie to wygląda.........napewno też świetnie smakuje, następny pomysł na obiadek gotowy:D Reniu skąd Ty bierzesz takie cuda!!! Cytuj
walentyna Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Wczoraj zrobiłam ten placek i jest bardzo dobry , z tym , że zrobiłam tak jak Zuziorek ponieważ nie było brokuł. no i nie dałam pieczarek bo również nie było w sklepie. Bardzo polecam ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.