amelia1 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Witajcie!!! Mam wielki problem :wink: , mój mąż ma jutro urodziny a ja nie mam pomysłu na ciasto!!! Chciałam zrobić tort , ale Wojtek nie przepada za bardzo za tortami, ani za ciastami z dużą ilością kremu, jest na forum też dużo przepisów na super ciasta z białym serem, do którego niestety tutaj gdzie mieszkam nie mam dostępu( tylko feta) :wink: , nie chcę robić jakiejś zwykłej prostej babki, może być ciasto z kremem ale tak aby go nie było dużo Błagam pomocy Ach jeszcze jeden problem, mam prodiż, nie piekarnik. Cytuj
Jola_A. Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Polecam Ci amelko BANANOWY TRUSKAWKOWIEC https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...Y+TRUSKAWKOWIEC Jest bardzo dobry i szybko sie go robi. Cytuj
amelia1 Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Dziękuję Jolu za pomysł, ale będzie Twój przepis na bounty, dziękuję za pomoc na czacie, ależ on pomocny :wink: Pozdrawiam Amelia Cytuj
Jola_A. Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 super pomocny ten czat . Pozdrawiam. Jola Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Amelko, a może byś zrobiła Kuleczki Rafaello. Ja je robiłam na moje urodziny - wyszły pyszniutkie, a szybko się je robi, no i nie wymagają pieczenia :wink: Cytuj
AlCIA111 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam Amelio Witam Jolu Jolu mam prośbę, Amelia pisze o przepisie na bounty. Prześledziłam Twoją książkę kucharską i nie znalazłam tego przepisu. Możesz mi pomóc w odszukaniu go lub jeszcze raz go podaj. Chciałam jeszcze Ci powiedzieć że przez Twoje ciasta robie furorę. Wszystkie przepisy są rewelacyjne. Ja osobiście bardzo lubię takie "inne" ciasta tzn. dodatki delicji, pierników itd. Na tegoroczne święta robię 3 Twoje - pierwszy raz bez wcześniejszych prób (jak to robiłam do tej pory). A efekt napewno będzie murowny. Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowych i Wesołych Świąt. Cytuj
mac51 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Czy o to Ci chodziło?bounty :oops: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi