aness2 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Był tłustysty czwartek i było zapotrzebowanie na słodkości,szukałam przepisu na faworki.Znalazłam go tutaj na forum,wypróbowałam ,były pyszne ,więc wróciłam.Obawiam się ze zadomowię się tutaj z Wami na troszkę dłużej,bo sama lektura wciąga do czytanie ,nie mówiąc już o chęci wykonania waszych propozycji smakowitych.Także tak szybko się mnie nie pozbędziecie :wink: :wink: A z czasem może zdobędę się na odwagę i zamieszczę swoje specjalnośći kulinarne. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów gorąco i pysznie. :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Witaj Aness, jak dobrze że dołączyłaś do nas. Uważam że zostaniesz już z nami na stałe i proszę Ciebie zamieszczaj swoje specjalności kulinarne, napewno skorzystamy z nich. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
renigliwice Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja też Aness witam Cię bardzo serdecznie!!!! Cieszę się, że do nas dołączyłaś. Znajdziesz tu wiele ciekawych przepisów, jak i wielu życzliwych ludzi. Nie obawiaj się więc dołanczać swych przepisów. Pozdrawiam Cię cieplutko!!! Renata :wink: :wink: :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Witaj Aness wśród nas.Bardzo się cieszymy,że mamy nową koleżankę do gotowania i pieczenia. Pozdrawiam :wink: :wink: :wink: Cytuj
baśka96 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Witaj Aness, ze mną rok temu było bardzo podobnie, też szukałam przepisu na faworki, znalazłam go tutaj i ...............już zostałam ! Super stronka, sama się przekonasz.A więc witaj w 'smacznej :wink: rodzince'.Pozdrawiam. Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Witaj Aness :wink: Cieszę się, że do nas dołączyłaś i mam nadzieję, że będzie Ci z nami dobrze. Życzę Ci udanych potraw i wypieków oraz ''smacznej" lektury. Z niecierpliwością czekam na Twoje propozycje kulinarne :wink: Pozdrawiam :wink: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Witaj ANESS SUPER ŻE DO NAS dołączyłaś i oczywiście czekamy na twoje specjały.POZDRAWIAM Cytuj
aness2 Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 I już znów zatopiłam się w lekturze ,musze się obeznać jakim przepisem mogę Was zaskoczyć nie powtarzając waszych propozycji.......A Wszystkim Wam dziękuję za miłe przyjecie i czuję że to świetna smaczna rodzinka :wink: :wink: :wink: ,fajna atmosferka i cały czas coś się tu dzieje .BRAWO Cytuj
Basia K Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Witaj Aness2! Ja trafilam tu przez gofry :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Witaj nam w naszym gronie nawiedzonych Smaczniaków! Życzę Tobie i Twoim bliskim wiele pyszności Cytuj
Wiolka Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Witaj Annes serdecznie witam na forum pozdrawiam Wiolka :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi