donatka Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 No to trzeba się rozejrzeć za czymś żeby życie lepsze było;-) To, że na pewno zaoszczędzę czas to wiem, ale czy rzeczywiście mogę zaoszczędzić na rachunkach kupując dobry sprzęt? Cytuj
lois Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 wszystko zależy jak dużo zmywasz :) Ale generalnie i tak zmywa się codziennie lub raz na 2 dni, dlatego lepiej wybrać zmywarkę z lepszą klasą energetyczną ... Poszukaj sobie w jakiejś porównywarce - np. okazje.info ... będziesz mogła pewnie wybrać wedlug klasy energetycznej jaka cie interesuje no i dobrać sobie jakąś najkorzystniejszą ofertę :) Cytuj
donatka Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 niestety strasznie dużo czasu spędza się przy zlewozmywaku, a przecież można lepiej spędzić wolną chwilę ;-) dzięki za radę, będę szukać takiej z najlepszą klasą energetyczną ;-) ale tak powiedzmy sobie szczerze, czy ktoś korzysta z innych programów niż ten najszybszy? :tongue: Cytuj
bulimek Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 niestety strasznie dużo czasu spędza się przy zlewozmywaku, a przecież można lepiej spędzić wolną chwilę ;-) dzięki za radę, będę szukać takiej z najlepszą klasą energetyczną ;-) ale tak powiedzmy sobie szczerze, czy ktoś korzysta z innych programów niż ten najszybszy? :tongue: To zależy, jak brudne są naczynia:) Myślę że warto dostosowywac program do tego co mamy do umycia, jesli np po imprezie są same szklanki i kieliszki to lepiej je wrzucić na program przeznaczony do szklanek, prawda? :) Cytuj
Libercio Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Cieszę się, że ten temat znalazł się na smacznym, gdyż muszę zamówić do przedszkola zmywarko wyparzarkę - taka która w szybki sposób umyje 155 naczyń....... Czy mógłby ktoś mi coś zaproponować?? Cytuj
donatka Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Czytałam sporo i kupiłam w końcu zmywarkę. Wybrałam whirpoola. Jestem z niej naprawdę bardzo zadowolona:-) No i wzięłam wiekszą, bo uważam że jest bardziej praktyczna niż te małe:-) Cytuj
MrFrodo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zmywarki są świetne. Co prawda nie znam się na nich, ale sama perspektywa tego, że nie trzeba zmywać, jest rewelacyjna :P Cytuj
donatka Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 To chyba największa zaleta posiadania takiego sprzetu:-) W sytuacji kiedy jestes wykończony rodzinną kolacją zmywarka to bardzo dobry przyjaciel:-) Cytuj
bulimek Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 Czytałam sporo i kupiłam w końcu zmywarkę. Wybrałam whirpoola. Jestem z niej naprawdę bardzo zadowolona:-) No i wzięłam wiekszą, bo uważam że jest bardziej praktyczna niż te małe:-) Oj tak, zmywarka w domu to świetna sprawa:) A taka większa rzeczywiście jest lepsza, bo spokojnie zmieszczą się wszystkie garnki, a jak jest mniej rzeczy, to można wybrać opcję połowy załadunku. Cytuj
marysi_co Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Temat trochę stary, ale może ktoś się wypowie: jakich tabletek używacie do zmywarek? Cytuj
trellson86 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Polecam zmywarki marki Bosch, mam jedną od kilku dobrych lat i nie było z nią żadnych problemów Cytuj
marysi_co Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Zmywarkę mam akurat Electrolux, już 5 lat ale ostatnio cienko przędzie Cytuj
marysi_co Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Oczywiście, że wody też, szczególnie przy tych nowoczesnych zmywarkach Cytuj
janicka Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Zmywarkę mam akurat Electrolux, już 5 lat ale ostatnio cienko przędzie moze warto zrobić jej kompleksowe czyszczenie i konserwację? Sprawdź wszystkie elementy zmywarki i przejrzeć ją od czasu do czasu – czy na stali nie osadza się sól, osad lub kamień. W celach konserwacji możemy posłużyć się własnym eksperckim okiem – drobne zabrudzenia wystarczy przetrzeć szmatką lub szorstką gąbką. Należy udrażniać odpływ i wybierać śmieci jeżeli zbiera się ich zbyt wiele. Warto też sprawdzić a nawet wymienić filtr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi