EWA1992 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Kochaniutkie tak się napaliłam na śmietanowca iż pojechaliśmy kupić mięsko oraz mój maż mi kupił dwie śmietany. Jedną 18% a druga 36%. Także mam teraz w czym wybierac acha a w domu mam jeszcze 30% śmietane....Doruniu dzięki za info gdzie kupić jak bede kupie napewno i dziękuje an69 - za odpowiedż. Pozdrawiam Ewa. Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Doruniu dziękuję za wiadomość o śmietanie. Ja bardzo mało wychodzę na za kupy, opiekuję się tatą. Mój syn jest często w Makro to mi kupi. Aniu dziękuję za przepis, wypróbuję. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Bardzo się cieszę,że mogłam pomóc,ale skoro wiem to sie dzielę wiadomością, gdzie można ją kupić. Pozdrawiam :wink: Cytuj
an69 Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Dajcie znać dziewczynki, czy smakowało!!!!!!!!!! Ania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi