Justyna.K Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Witam proponuję utworzenie nowego działu w którym pisałybyśmy o naszych zainteresowaniach co lubimy robić wklejałybyśmy zdjęcia dziś na chacie pisałyśmy na ten temat wiem że dziewczyny były ZA .Ktoś komuś mógby podpowiedzieć jak co robić itd niewiem czy na smacznym jest już taki dział nie widziałam a jak jest to proszę o pokazaznie mi gdzie .pozdrawiam Justyna Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja jestem za ty aby był taki dział.Może wspólnymi siłami i doświadczeniami uda nam sie zrobić coś nowego i ciekawego na różne okazje.Ja ostatnio robiłam róże z bibuły,jak będę miała chwilkę to wkleję fotki. Pozdrawiam :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Znalazłam fotkę mojego pierwszego kwiatka więc Wam pokazuję,tylko proszę nie śmiejcie się :wink: Cytuj
renigliwice Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Śliczny ten kwiatuszek Doruniu! Ja też jestem za takim działem. Moglibyśmy rozwijać się nie tylko kulinarnie. Pozdrawiam. :wink: :wink: :wink: Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Wieczorkiem utworzymy - jeszcze tylko pomyślimy nad nazwą działu. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Znalazłam fotkę mojego pierwszego kwiatka więc Wam pokazuję,tylko proszę nie śmiejcie się :wink: śliczny ten kwiatuszek :wink: Cytuj
basga Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 no czyż nie mamy wspaniałego administratora!!!!!!! Ja tam dużo nie robię ale też jestem za takim działem,zawsze coś ktoś podpowie... Cytuj
Bernimek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 No, no Basqo uważaj, bo Dorota czyta wszystkie posty !!!!!! :wink: :wink: :wink: Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Czytam czytam ... :wink: i właśnie wysłałam linka z pochwałą do "mojego Adminka" :wink: ...jak chwalą to tylko się cieszyć :wink: Cytuj
bernadettt Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Też chętnie będę odwiedzać taki dział, a może sama też coś dorzucę.Pozdrawiam wszystkich :wink: :wink: :wink: Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Dział już jest: https://www.smaczny.pl/forum/Nasze-zainteresowania-f36.html Zapraszamy... Przy okazji dokonaliśmy drobnych zmian w forum "Poza kuchnią". Więcej tutaj: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...amp;#entry17037 Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Dorunia ale jesteś bardzo utalentowana pod każdym względem. Takie i inne tematy bardzo mnie interesują, jestem za. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi