Marcin Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Witamy, Od 26 lutego istnieje możliwość zapłaty abonamentu extra.smaczny.pl w dowolnym punkcie w którym widnieje znak VIA – Moje Rachunki. Punkty opłat są zlokalizowane w kasach renomowanych sieci handlowych, m. in.: Społem, Leclerc, Real, Albert, Lewiatan, Stokrotka, Carrefour, Globi, Champion, PKN Orlen czy Statoil. Obecnie jest to blisko 6000 placówek handlowych. Lista placówek obsługujących VIA - Moje Rachunki... Tak więc za abonament możesz zapłacić przy okazji, dokonując zakupów w supermarkecie. Jak płacić: Czytaj tutaj... Obecnie opłata za dokonanie płatności tą drogą to 1,99 zł - a więc zdecydowanie taniej niż na poczcie lub w banku. Zapraszamy do skorzystania z nowej formy płatności. Dorota i Marcin 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi