Marron Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Dla 4 osób Przygotowanie : 10 min Pieczenie : 30-40 min Składniki : 1 puszka 576g całych kasztanów, 800g cielęciny, 4 łyżki musztardy , 2 cebule, tymianek, liść laurowy, 2 szklanki białego wina , oliwa. Przygotowanie : Posmarować mięso ze wszystkich stron musztardą, wyłożyć do naczynia przygotowanego do pieczenia w piekarniku, dołożyć cebulkę pokrojoną w plasterki, polać oliwą. Dolać białego wina na spód brytfanki. Piec w piekarniku przez 30-40 min w temp. 220 C. W połowie pieczenia odwrócić mięso , dolać gorącej wody. Wyłożyć kasztany wokół pieczeni , przykryć papierem aluminiowym. Pozostawić w wyłączonym piekarniku. Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics lub [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.