Marron Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Czas przygotowania 1 godz Składniki : kasztany całe , łyżka masła, cukier, kiełbaski Przygotowanie : całe kasztany gotować przez 1 godz. , odcedzić. Na patelni rozpuścić masło, wsypać kasztany , karmelizować dodając cukru. Na drugiej patelni smażyć kiełbaski . Podawać razem z upieczonymi kiełbaskami. Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics lub [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
EWA1992 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Wreszcie są przepisy na kasztany jadalne... Marron ile ma być kasztanów? Cytuj
EWA1992 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 A gdzie można kupić kasztany w słoikach? A mogą być zerwane prosto z drzewa ??? Cytuj
Marron Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Witam, Niestety kasztanów z drzewa jeśc nie wolno..może to wręcz bardzo zaszkodzić. Kasztany w słoikach i nie tylko można zakupić poprzez stronę : www.marron.pl. Co do kasztanów po Cevennes najlepiej wykorzystać ok. 200 gram. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
EWA1992 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Ciekawe co napisałeś Marron o kasztanach jadalnych.... ja jeszcze ich nie jadłam ale niektóre osoby zrywały je z drzewa i jedli i chyba nie zaszkodziły im. Nieżle sie trzymają :razz: . Przegladałam strone którą podałeś i owszem w Kielcach można je kupić... Pozdrawiam Ewa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.