Marron Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Przygotowanie dzień wcześniej Gotowanie: 30-35 min Składniki: puszka kasztanów w syropie 300g,100g ,wiórek kokosowych, puszka skondensowanego słodzonego mleka , 3 łyżki mąki, 100g cukru, cukier puder Przygotowanie: Rozgnieść kasztany na puree, w garnku najlepiej teflonowym , wymieszać wszystkie składniki za wyjątkiem cukru pudru. Gotować na wolnym ogniu, aż do momentu odchodzenia masy od spodu garnka. Wyłożyć na posmarowaną masłem tacę , ostudzić. Następnie uformować małe kulki i przetoczyć je w cukrze pudrze. Podawać w pucharach. Sprawdz inne kasztanowe przepisy uzytkownika --> https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics lub [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Miuriel Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 No no no, przepisy bardzo wykwintne. Rozumiem, że przez stronkę podaną w podpisie można nabyć potrzebne produkty, i interes się kręci. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 niezły chwyt reklamowy....... :razz: Cytuj
Madzik37 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 chwyt niezly ale docinhos pewnie lepsze :shock: widze ze pan Marron opanowal kasztany i dobrze. Sama czasami robie jakies udziwnienia w swojej kuchni zeby nie wygladala codzien tak samo a widze ze tu duzo fajnych przepisow. Zaraz ide cos piec.. :razz: Cytuj
bernadettt Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Nie no pewnie ja też lecę do kuchni.Rośnie mi tam taki mały kasztanowiec,hhehehehe,wykwintny,zerwę kilka kasztanków i obiad jak znalazł :grin: :razz: :shock: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi